Libnet.ro
UNICEF

00:07

REPORTAJ de la isteria de Black Friday, unde sute de romani s-au imbulzit in marile magazine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
REPORTAJ de la isteria de Black Friday, unde sute de romani s-au imbulzit in marile magazine

Vinerea Neagra sau Black Friday, asa cum este cunoscuta ziua marilor reduceri din an un eveniment imprumutat de la americani, pe care cei mai mari retaileri din Romania il organizeaza astazi , s-a bucurat in ultimii. continuă pe Wall-Street Ro

REPORTAJ de la isteria de Black Friday, unde sute de romani s-au imbulzit in marile magazine

Vinerea Neagra sau Black Friday, asa cum este cunoscuta ziua marilor reduceri din an un eveniment imprumutat de la americani, pe care cei mai mari retaileri din Romania il organizeaza astazi , s-a bucurat in ultimii.

Unde vei fi poimaine? Weekendul de dupa Black Friday

Black Friday. Ce pacaleala! Parerea mea de consumator. Black Friday a inceput in Statele Unite ca prima zi de cumparaturi pentru Craciun. Prima zi de dupa Thanksgiving Ziua recunostintei) este inceputul sezonului de cumparaturi pentru sarbatori. De fapt, in SUA exista un calendar nescris despre ce si cand se cumpara. Ziua mamei, ziua tatalui, ziua secretarelor, pana si ziua doctorilor.

Black Friday 2013: Flanco a vandut peste 10.000 de dispozitive mobile

Black Friday a fost de succes si printre magazinele traditionale. Flanco raporteza ca a avut, pana la ora 14. 00, 185 de mii de vizitatori si 53 de mii de produse au fost vandute. Vinerea neagra se extinde, de fapt, pana duminica in 82 de magazine din tara.

Black Friday 2013: 4,2 milioane de romani cumpara produse la reduceri.

4,2 milioane de romani si-au exprimat intentia de a cumpara produse de Black Friday, arata un studiu al companiei Daedalus Millward Brown, realizat pentru eMag. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri In 2013, 7,4 milioane de romani sunt la curent cu desfasurarea evenimentului de shopping Black Friday, fata de 4,1 milioane de romani, cati stiau despre acest eveniment in 2012. In topul produselor pe care romanii vor sa le cumpere de Black Friday 2013 sunt .

Black Friday 2013: Flanco: inghesuiala la tablete si televizoare.

Retailerul Flanco a vandut, in primele patru ore de la deschiderea reducerilor de Black Friday, 3. 600 de tablete si 1. 700 de masini de spalat, conform unui comunicat de presa. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri. eMag a vandut patru masini in trei minute Flanco a vandut, de asemenea, 1. 500 de notebook-uri si 3. 500 de televizoare, dintre care 57% au fost Smart. In ceea ce priveste camerele foto vandute, 33% au fost DSLR. Citeste si: Black Friday.

Cum functioneaza Black Friday si de unde vin reducerile?

Black Friday sau Vinerea Neagra, asa cum este folosit de unii retaileri din Romania care doresc sa isi puna si mai mult amprenta asupra acestei zile, implica atat timp, cat si, evident, bani. Pentru a cunoaste mai bine acest fenomen de reduceri Black Friday, ar fi bine sa stim cum functioneaza aceste reduceri si ce implica un pret mai mic de achizitie al televizorului cu LED, de exemplu, pe care ati pus ochii cu cateva luni in urma. Ei bine, [].

Cum au ajuns Scorpions, Jose Carreras si Demis Roussos la reduceri!

Dupa electronice si electrocasnice, reducerile s-au extins si la fashion, cosmetice, carti, asigurari si chiar concerte. Revelionul reducerilor a inceput, iar isteria Black Friday i-a cuprins incet incet pe toti romanii amatori de reduceri si promotii. Cei pasionati de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai asteptate evenimente ale sfarsitului de an, in weekendul 22-24 noiembrie 2013.

GALERIE FOTO Black Friday: sute de bucuresteni au stat la coada pentru a prinde ofertele de la magazinele fizice

Black Friday 2013 a venit si in magazinele offline de la primele ore ale diminetii. Bucurestenii s-au adunat cuminti pana la deschiderea magazinelor si au intrat pentru a-si cumpara tablete, televizoare sau cuptoare cu microunde.

Black Friday Click Shop - sute de produse la reducere, Samsung Galaxy S4 Mini si iPad Mini, in oferta

De Black Friday, magazinul Click Shop a avut zeci de pagini cu produse la reducere. Printre acestea am gasit cateva televizoare interesante, telefoane si tablete.

Black Friday la Orange tine pana pe 1 decembrie. Produse noi in fiecare zi

Orange da startul campaniei Black Friday toata saptamana care va fi exclusiv in magazinul online si va aduce sute de modele de produse cu reduceri de pana la 100% in perioada 22 noiembrie 1 decembrie.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )