Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai sigure orase din lume in care sa locuiesti

Adevărul Adevărul,
Cele mai sigure orase din lume in care sa locuiesti

In cele mai sigure orase din lume locuitorii isi pot lasa portmoneul sau laptopul fara supraveghere in public sau se pot plimba fara frica noaptea tarziu in drum spre casa. continuă pe Adevărul

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume! .

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai prestigioase competitii din lume

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur, alaturi de alti trei muzicieni, la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai importante competitii muzicale din lume, informeaza Digi24. Andrei.

Pana la luna si inapoi! Cel mai tare ZOOM din lume care iti taie respiratia

Dovada ca expresia pana la luna si inapoi poate deveni realitate mai usor decat iti imaginai! Nikons Coolpix P900 a reusit sa bata recordul cu un zoom care iti taie respiratia. Are un zoom optic de.

FOTO Pisici de fite acasa la Dracula. Cele mai frumoase feline din lume, vedete la Castelul Bran

Cele mai frumoase pisici din lume suntasteptatela resedinta Contelui Dracula. Expozitia Chat noir, chat blanc au Chateau Bran are loc in perioada 4-5 iulie 2015.

Cele mai frumoase orase abandonate: povestile dramatice din spatele ruinelor

O multime de locuri din lume care frematau candva de agitatia oamenilor s-au transformat in ruine a caror frumusete a ramas parca inghetata in timp. Dincolo de ele se ascund povesti triste sau infricosatoare.

Topul celor mai rapide masini din lume

Am vazut acum cateva zile topul celor mai scumpe masini vandute vreodata. Azi ne uitam la 5 dintre cele mai rapide masini, de serie bineinteles, pentru ca, la sfarsitul zilei, cui ii plac masinile si nu adora viteza? 5. Mclaren F1 Pe locul cinciavem una dintre cele mai importane realizari ale industriei auto, este vorba [] Topul celor mai rapide masini din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care este capitala cu cei mai simpatici taximetristi din lume

Chiar daca Dublin nu este cea mai insorita capitala din lume iar soarele este extrem de pretios, asta nu inseamna ca nu trebuie sa radiezi de fericire. Nimeni si nimic nu a reusit sa ii strice.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume isi va dona averea de 32 miliarde de dolari in scopuri caritabile

Printul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a anuntat ca isi va dona intreaga avere, estimata la 32 miliarde de dolari, in scopuri caritabile. in luarea acestei decizii, un.

Solutia este una cat se poate de simpla. Prima tara din lume care a stopat transmiterea HIV si a sifilisului de la mama la copil

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a confirmat faptul ca prima tara din lume care a reusit sa elimine 100% transmiterea HIV si a sifilisului de la mama la copil este Cuba. in spatele acestei realizari.

Jurnalul National: Cele mai ieftine medicamente din UE s-au scumpit

Cele mai ieftine medicamente din Uniunea Europeana sunt, in realitate, mai scumpe ca inainte, scrie Jurnalul National. Guvernantii au anuntat ca, de la 1 iulie, romanii vor resimti reduceri substantiale la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )