Libnet.ro
UNICEF

18:30

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova in turul doi

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova in turul doi

Irina Begu a jucat miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep. continuă pe Online Sport

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova (2:00)

Irina Begu joaca miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova (miercuri, ora 2:00)

Irina Begu joaca miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Australian Open. Cea mai mare performanta a carierei intr-un Grand Slam

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa un meci de peste doua ore contra cehoaicei Katerina Siniakova.

Australian Open: Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber si s-a calificat in turul al doilea

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a produs una dintre suprizele zilei la Australian Open eliminandu-o pe Angelique Kerber, favorita numarul 9 si locul 9 WTA, si s-a calificat astfel in turul al doilea.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Irina Begu a trecut luni dimineata in primul tur de la Australian Open de favorita a noua a competitiei, Angelique Kerber.

Australian Open 2015. Rafael Nadal, in turul 3, dupa patru ore de joc impotriva numarului 112 ATP

Australian Open 2015. Spaniolul Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat in turul al treilea al openului australian, dupa ce a trecut, in cinci seturi, de numarul 112 mondial, americanul Tim Smyczek.

Australian Open 2015: Simona Halep, duel in turul trei cu Lady Gaga. Cine eBethanie Mattek Sands

Simona Halep a castigat in doua seturi pe Jarmila Gajdosova, 6-2, 6-2, iar in turul 3 va evolua impotriva lui Bethanie Mattek Sands, o jucatoare excentrica, recunoscuta mai ales pentru stilul vestimentar excentric si mai putin datorita unor performante pe terenul de tenis. A castigat insa Australian Open, in 2012, dar la dublu mixt, chiar alaturi de romanul Horia Tecau.

Australian Open: Maria Sharapova, cu mari emotii in turul trei - A salvat doua mingi de meci

Maria Sharapova a fost la un pas de o eliminare prematura de la Australian Open, favorita numarul doi salvand doua mingi de meci pentru a se califica in turul trei. Alexandra Panova locul 150 WTA) a fost aproape de a produce surpriza, insa Maria s-a impus, pana la urma, cu 7-5 in decisiv.

Australian Open: Marius Copil, calificare superba in turul doi - Il va intalni pe Stanislas Wawrinka

Marius Copil locul 194 in clasamentul ATP) a reusit o calificare superba in turul doi de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei), dupa ce l-a invins pe Pablo Andujar locul 43 ATP, din Spania).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )