Libnet.ro
UNICEF

22:30

Garou, cel mai iubit cantaret canadian, revine in Romania

Adevărul Adevărul,
Garou, cel mai iubit cantaret canadian, revine in Romania

Garou, cel mai iubit cantaret canadian, revine in Romania in aceasta toamna cu un nou concert Fly Me to the Moon. continuă pe Adevărul

94 de ani de la nasterea lui Marin Preda. Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera

Marin Preda ar fi implinit 94 de ani pe 5 august 2016, daca timpul ar fi avut rabdare. Autorul celebrelor romane Morometii si Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera lasata mostenire. in copilarie, s-a imbolnavit de malarie si a fost nevoit sa abandoneze scoala. A vrut sa se faca invatator, dar a fost respins la admitere din cauza miopiei. Primul loc de munca a lui Preda a fost corector la Timpul.

IRES: Untold, cel mai popular festival de muzica din Romania

Festivalul Untold, care are loc in aceste zile la Cluj-Napoca este cel mai popular eveniment in randul melomanilor, arata un sondaj IRES, care analizeaza perceptiile si comportamentul de consum cu privire la evenimentele culturale in randul persoanelor cu varste intre 16 si 50 de ani din mediul urban.

Tragedie intr-un parc de distractii din SUA: Un baiat de 10 ani a murit in cel mai inalt tobogan cu apa din lume (VIDEO)

Politia din Kansas, Statele Unite, ancheteaza decesul unui copil de 10 ce a avut loc duminica in timp ce acesta era in cel mai mare tobogan cu apa din lume, Verruckt. Numele toboganului din parcul de.

Cel mai inalt tobogan cu apa din lume i-a adus moartea unui copil de numai 10 ani din SUA (VIDEO)

Un baiat in varsta de 10 ani din Kansas a murit, duminica, in timpul unei curse pe toboganul cu apa Verruckt, care este considerat a fi cel mai inalt din lume, potrivit Washington.

Ion Dichiseanu, despre cel mai mare viciu al sau: Se intampla sa fac dus cu tigara in gura

La 82 de ani, Ion Dichiseanu pare sa fi oprit timpul in loc. Iar actorul sustine ca nu a renuntat nici macar la cel mai mare viciul al sau: tutunul. Fumez de la varsta de 14 ani, m-a pacalit.

VIDEO Cel mai apreciat moment al Untold 2016: Armin van Buuren a facut show trei ore si jumatate

DJ-ul olandez a intrat pe scena Untold la ora 2. 30 dimineata si a plecat la 6. 00, dupa trei ore si jumatate. Cei circa 80. 000 de fani aflati pe Cluj Arena au avut parte de cel mai bun moment al festivalului.

Torrentz.eu, cel mai popular motor de cautare pentru torrente, a fost inchis

Site-ul Torrentz. eu era cel mai popular motor de cautare pentru torrente si tocmai a fost inchis. Torrentz. eu era unealta preferata a celor care cautau continut piratat pe Internet. Vineri seara, site-ul si-a dezactivat principala functie si afisat urmatorul mesaj: Torrentz a fost un motor de meta-cautare puternic si rapid care combina rezultate de la zeci [].

Cum arata cel mai subtire turn din lume, ce tocmai a fost inaugurat in Anglia

I360 este cel mai subtire turn din lume si a fost inaugurat pe coasta de sud a Regatului Unit, in orasul Brighton. Turistii pot vedea, in timpul vizitei, imagini uimitoare cu imprejurimile, datorita capsulei de sticla care se ridica de la baza turnului.

Cel mai mare motor de cautare de torrente a fost inchis

La doar doua saptamani dupa ce Kickass Torrents a fost inchis, iar administratorul sau din Polonia a fost arestat, cel mai mare motor de cautare de torrente din lume Torrentz. eu a fost inchis si el,.

Cel mai sadic ucigas in serie din Romania eliberat din puscarie cat sa comita o noua crima abominabila. Ce au patit batranele care au ajuns pe mana criminalului

Fanel Milea 53 de ani), originar din comuna braileana Viziru, este considerat in momentul de fata cel mai salbatic ucigas in serie din Romania, prin cruzimea fara margini de care a dat dovada cand a torturat, violat si ucis batrane lipsite de aparare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )