Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce au gasit anchetatorii in masina suspectului din Caracal. Indiciul care ar putea sa rezolve cazul

Antena3 Antena3,
Ce au gasit anchetatorii in masina suspectului din Caracal. Indiciul care ar putea sa rezolve cazul

Politistii au gasit un indiciu-cheie, acasa la mecanicul auto din Caracal, unde se aflau mai multe ramasite umane. Se pare ca autoritatile au descoperit un cercel in autoturismul suspectului. Anchetatorii. continuă pe Antena3

Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute. Prietenii tinerelor fac dezvaluiri ingrozitoare

Doua fete din Caracal pe care parca le inghitise pamantul, doua disparitii trase la indigo. Ipotezele zboara, postarile pe site-urile de socializare curg si aduc noi indicii in cazul minorelor. Un taximetrist, tras la raspundere. O perchezitie se desfasoara, la aceasta ora. Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute? .

Detalii incredibile descoperite de politisti la mecanicul auto din Caracal. Anchetatorii au ridicat de la casa barbatului mai multe oseminte si pungi de carne gasite intr-un butoi

Detalii incredibile ies la iveala, in urma perchezitiei desfasurate, in aceasta dimineata, la locuinta unui barbat din Caracal. Anchetatorii au ridicat mai multe oase gasite intr-un butoi, despre.

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Cazul crimei din Caracal este cu atat mai grav cu cat STS trebuia sa poata localiza apelul victimei. Cum se face asta prin triangulatie si de ce apelul la 112 nu e chiar salvare in astfel de.

Filmul crimei din Caracal. Cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele

Cazul crimei din Caracal a ingrozit Romania, iar autoritatile incearca sa afle cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele. Din primele informatii reiese ca Gheorghe Dinca ar fi ucis cu bestialitate patru fete, le-ar fi transat si descompus in acid de la bateriile unor masini, apoi a ingropat .

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS nu a localizat corect apelul uneia din fetele ucise, care a apucat sa sune la 112. Politia: Serviciul de Telecomunicatii Speciale ne-a dat trei adrese gresite (VIDEO)

Cele mai recente declaratii ale oficialilor Politiei Romane cu privire la crimele din Caracal paseaza responsabilitatea catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Surse: Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, tu platesti toate perchezitiile

Detalii halucinante ies la iveala in cumplitul caz din Caracal. Au aparut noi detalii socante despre cum s-au impotmolit autoritatile care trebuiau sa salveze viata unei tinere. Potrivit surse dcnews,.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )