Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce au gasit arheologii intr-una din cele mai cunoscute destinatii turistice: Sunt vechi de MII de ani

Antena3 Antena3,
Ce au gasit arheologii intr-una din cele mai cunoscute destinatii turistice: Sunt vechi de MII de ani

La nord de satul Runcu, in locul zis Lunca cu Pruni, din Cheile Sohodolului, in dreptul Pesterii Popii, pe malul stang al raului Sohodol, C. Nicolaescu-Plopsor a descoperit o serie de gravuri rupestre. continuă pe Antena3

Situatie ALARMANTA in Rusia. Putin a aprobat salvarea de la FALIMENT a uneia din cele mai puternice banci

Rusia a acordat primul ajutor financiar de la declansarea crizei! Moscova a salvat de la faliment o banca, dupa luni intregi in care rubla ruseasca s-a depreciat zilnic. Banca a evitat colapsul in ultimul.

Politia britanica avertizeaza iN LIMBA ROMANA ca este la datorie in zonele comerciale din Londra

Un anunt in limba romana, care avertizeaza asupra prezentei politiei, a fost amplasat intr-una dintre cele mai aglomerate zone comerciale din Londra, situata in apropiere de Hyde Park Corner, unde numerosi.

inotatorul american Michael Phelps, despre condamnarea la inchisoare: Ultimele trei luni din viata mea au fost printre cele mai dure pe care le-am trait

Inotatorul american Michael Phelps, condamnat vineri la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a condus in stare de ebrietate, sustine ca ultimele trei luni au fost una din perioadele cele mai dure din.

Emisiunea PLAYTECH Cele mai tari momente din primul sezon

Emisiunea PLAYTECH a ajuns la finalul primului sezon. Pentru ultimul episod v-am pregatit cele mai bune momente din cel mai tare show de tehnologie din Romania! Va multumim ca ati urmarit emisiunea PLAYTECH pe parcursul intregului sezon. Speram ca am reusit sa va facem weekendurile mai distractive si ca v-am convins ca tehnologia ne poate face vietile mai usoare si mai amuzante. Este timpul sa intram in vacanta, dar revenim cu forte proaspete in curand. Pana atunci, am pregatit cele [].

Cele mai recomandate destinatii pentru o nunta de vis!

De la Insulele Tahiti sau Costa Rica si pana la China, Fiji sau chiar Laponia, iata care sunt cele mai indicate destinatii pentru o nunta de vis, pe care nu o vei uita intreaga viata! .

Cele mai mari sanctiuni de la CNA, in 2014

Antena 3, Antena 1, B1 TV si Romania TV au primit cele mai mari sanctiuni de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in anul 2014, cand, pentru incalcari ale legislatiei audiovizuale, informeaza Mediafax.

Cele mai mari amenzi pentru televiziuni in 2014: pe cine a sanctionat CNA

Televiziunile care au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in 2014 sunt Antena 3, Antena 1, B1 TV si Romania TV, in total fiind aplicate peste 70 de amenzi, cu un cuantum de peste 1,8 milioane de lei.

Calatoreste cu stil! Iata care sunt cele mai luxoase trenuri din India!

Daca, pana acum, cand va gandeati la India, va veneau in minte trenurile acelea saracacioase, ticsite pana la refuz cu oameni, aflati ca puteti descoperi taramurile fascinante ale acestei tari si altfel, din confortul unui tren de lux! .

FOTO: O fotografie din Romania, in TOPUL National Geographic pentru 2014. Cum arata cele mai reusite imagini ale anului

Castigatorii concursului de fotografie organizat de National geographic au fost anuntati, iar fotografiile selectate ca fiind printre cele mai bune sunt fascinante.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )