Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gata, A CONFIRMAT! Ministrul Sanatatii tocmai a facut ANUNTUL despre Busu de la PRO TV

B1 B1,
Gata, A CONFIRMAT! Ministrul Sanatatii tocmai a facut ANUNTUL despre Busu de la PRO TV

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct masiv si ca acesta are parte de cele mai bune ingrijiri la Spitalul din Craiova. Pintea a negat informatiil. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, ANUNT DE ULTIM MOMENT despre starea lui Florin Busuioc!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct masiv si ca acesta are parte de cele mai bune ingrijiri la Spitalul din Craiova. Pintea a negat informatiil.

Ministrul Sanatatii, precizari desprecazul lui Florin Busuioc:Medicul rezident despre care se spune ca a facut interventia doar a asistat la aceasta procedura

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Actorula fost operat si este in stare stabila, dupa ce a suferit un infarct miocardic la scurt timp dupa un sp.

Ministrul Sanatatii a decis incheierea unor protocoale cu centrele de mari arsi din Europa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a decis incheierea unor protocoale cu centrele de mari arsi din Europa, pentru a evita in viitor problemele birocratice in cazul transferurilor pacientilor in strainatate, anunta ministerul de resort, potrivit.

Tudorel Toader a facut ANUNTUL privind ordonanta pentru amnistie si gratiere: Cand scapa Liviu Dragnea de PUSCARIE (VIDEO)

Tudorel Toader pastreaza suspansul privind ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Ministrul Justitiei a refuzat marti, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea, sa raspunda daca va da sau nu.

NUNTA anului in SHOWBIZ! SMILEY a facut anuntul NEASTEPTAT! Asta da lovitura pentru GINA PISTOL

Smiley a facut un anunt neasteptat despre nunta! Cantaretul a precizat intr-o interventie televizata ca nu va renunta prea curand la burlacie. Doamnele si domnilor, Smiley nu este insurat.

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )