Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Dragnea, mesaj dur catre SUA: Vrem sa avem beneficii economice de pe urma parteneriatului nostru

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj dur catre SUA: Vrem sa avem beneficii economice de pe urma parteneriatului nostru

Romania va intari parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii dezvoltand si componenta economica, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului. Vom. continuă pe Antena3

Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea in care ii amintea, fara a-i mentiona insa numele, in care aminteste despre cum ii pupa Dragnea mana pana la coate sefei.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Melescanu: Sa numeasca rapid un ambasador in Israel

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, i-a solicitat, sambata, ministrului de Externe sa faca, foarte rapid, o propunere pentru functia de ambasador al Romaniei in Israel. El a.

Liviu Dragnea, mesaj intepator pentru cei de la PNL

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a comentat ironic joi faptul ca PSD ar fi scazut sub 30%, potrivit unui sondaj IMAS, sustinand ca formatiunea este deja sub 10% si PNL are 51%. Asa este.

Liviu Dragnea: Vrem sa acordam ajutoare financiare pentru persoanele cu venituri mici din Republica Moldova

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca Romania ar putea acorda in aceasta vara sprijin financiar pentru oamenii cu venituri mici din Republica Moldova, precizand ca subiectul va fi luat in.

Liviu Dragnea: in cazul legilor justitiei, se duce un conflict intre noi, care vrem sa aducem legislatia in normalitatea secolului 21, si adversarii nostri(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Sala Palatului, despre motivele organizarii unui Congres al PSD in acest moment. Referindu-se la legile justitei, Dragnea a vorbit despre.

Gabriela Firea, mesaj dur pentru abuzurile din partid

Gabriela Firea a transmis un mesaj dur liderilor PSD. O functie in BPN nu inseamna, dragi prieteni, o coronita, ca noi avem merite deosebite, ca ne-am nascut cu stea in frunte, ca suntem alesii neamului.

Liviu Dragnea: Nu avem un Proiect de tara. Romania s-a integrat in comunitatea europeana si Nord-Atlantica, dar a uitat sa se integreze in ea insasi

Liviu Dragnea a declarat sambata, in discursul pe care l-a sustinut in cadrul Congresului PSD ca distanta dintre Romania si statele dezvoltate este foarte mare si nu poate fi recuperata cu pasi mici s.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, catre PSD-isti: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Ce raspuns a primit din sala (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a incheiat discurul de la Congres cu o intrebare adresata PSD-istilor: Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?. Social-democratii din sala au raspuns ridicandu-se in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )