Libnet.ro
UNICEF

14:45

General-locotenentul Daniel Petrescu, noul sef al Statului Major al Apararii

Antena3 Antena3,
General-locotenentul Daniel Petrescu, noul sef al Statului Major al Apararii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat, miercuri, numirea general-locotenentului Daniel Petrescu ca sef al Statului Major al Apararii, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. General-locotenentul. continuă pe Antena3

Cine este generalul-locotenent Daniel Petrescu, avizat de CSAT ca sef al Statului Major al Apararii

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, noul sef al Statului Major al Apararii, prezentat de presedintele Klaus Iohannis drept un militar cunoscut, respectat, eminent, a avut mai multe functii in Statul Major General si a participat la mai multe misiuni NATO in Afganistan, Kosovo, Bosnia-Hertegovina si in Albania. Totodata, Petrescu a participat la mai multe misiuni ONU de mentinere a pacii.

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, avizat de CSAT ca sef al Statului Major al Apararii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat, miercuri, numirea general-locotenentului Daniel Petrescu ca sef al Statului Major al Apararii, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a anuntat avizarea in CSAT a generalului locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Armatei: Este un militar cunoscut, respectat, eminent (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, adoptarea in CSAT a unui aviz favorabil pentru numirea noului sef al Armatei , in persoana generalului locotenent Daniel Petrescu. Am avut pe ordinea de.

Radu Tudor anunta numele noului sef al Statului Major al Apararii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste miercuri, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi a sedintei figurand propunerile de rectificare a bugetului de stat al.

Sedinta CSAT, miercuri, la Palatul Cotroceni Pe ordinea de zi: reuniunea NATO de la Londra si avizarea numirii sefului Statului Major

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste miercuri, de la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi figureaza, printre alte subiecte, reuniunea NATO de la Londra, la inceputul lunii decembrie, si avizarea numirii in functia de sef al Statului Major al Apararii.

VIDEO Seful Statului Major al armatei ucrainene: Rusia vrea sa domine si in Marea Mediterana

Rusia are nevoie de Crimeea nu ca loc pentru ca rusii sa se duca sa faca plaja. Peninsula este vazuta ca baza militara, una puternica, care sa creeze cosmaruri intregii Europe si nordului Africii si sa le ofere rusilor posibilitatea sa domine Marea Mediterana, a spus generalul Ruslan Homciak, seful Statului Major al armatei ucrainene, intr-un interviu acordat agentiei oficiale de presa Ukrinform.

Daniel Fenechiu, noul lider al grupului PNL

Daniel Fenechiu este noul lider al grupului PNL din Senat, inlocuindu-l pe Florin Citu, ministru al Finantelor in Guvernul Orban. ii multumesc lui Florin Citu si ii urez succes la Ministerul Finantelor Pu.

Robert Viorel Chioveanu, noul sef al ANSVSA

Noul presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA.

Cine e Marcel Ciolacu, noul sef al PSD. Cum a ajuns de la ecologistul din barca lui Dragnea la un pas de a-l bate pe fostul presedinte PSD in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, alaturi de care obisnuia sa mearga la pescuit. in timpul Guvernului Tudose acesta era numit vicepremier pentru a-i raporta lui Dragnea miscarile din Guvern, insa efectul a fost invers, Ciolacu trecand de partea lui Tudose. in tinerete, acesta mergea la vanatoare alaturi de Omar Hayssam, sirianul condamnat pentru terorism. De ieri e noul lider PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )