Libnet.ro
UNICEF

22:00

Geoana, despre pensia speciala pentru parlamentari: Este totalmente de neacceptat din punct de vedere moral, politic, etic

B1 B1,
Geoana, despre pensia speciala pentru parlamentari: Este totalmente de neacceptat din punct de vedere moral, politic, etic

Mircea Geoana a declarat intr-o conferinta de presa ca votarea pensiilor speciale pentru parlamentari este o masura de neacceptat din punct de vedere moral si o incercare a premierului de a-si fideliza. continuă pe B1

Geoana critica pensiile speciale pentru parlamentari: Reprezinta o incercare disperata a lui Ponta

Presedintele Partidului Social Romanesc, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca votarea pensiilor speciale pentru parlamentari reprezinta o incercare disperata a lui Victor Ponta de a-si mai fideliza parlamentarii din propria majoritate .

Youtube Gaming, o platforma speciala pentru gameri

Youtube este cea mai populara platforma pentru clipuri video, dar alte servicii incep sa o prinda din urma, in special cand vine vorba de streamingul de jocuri. in urma cu putin timp, pe Twitter a aparut un cont nou numit Youtube Gaming. Creatorii nu au publicat initial niciun fel de anunt oficial si nici nu [] Youtube Gaming, o platforma speciala pentru gameri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Puneti in pericol democratia

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat in plenul comun al Parlamentului ca adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar atrage dupa sine situarea Parlamentului la o.

Deputatul PSD, Anghel Stanciu, catre parlamentari: Este momentul sa ne luam Parlamentul inapoi. Cum sa fii pe locul 14 in grila de salarizare?

Deputatul PSD, Anghel Stanciu, a sustinut, marti, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, indemnand deputatii si senatorii sa adope o decizie prin care sa-si ia Parlamentul inapoi. in sustin.

Deputatii si senatorii voteaza marti, in plen reunit, pensiile speciale pentru parlamentari

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat marti, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului care are loc marti la ora 12. 00, la o luna si jumatate dupa ce a depus de catre initiatori. PSD Petre Daea, unul dintre initiatori, a explicat la momentul depunerii proiectului ca legea prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de peste 4. 000 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. Initiativa legislativa este inspirata, potrivit acestuia, din legea Parlamentului European.

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, despre pensiile speciale: Este furt din buzunarul cetatenilor. Este o mizerie faptul ca s-a aprobat asa ceva (VIDEO)

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, a afirmat ca pensiile speciale pentru parlamentari este un furt din buzunarul cetatenilor, pentru ca orice salariat din lume trebuie sa contribuie pentru.

Tariceanu explica rostul pensiilor speciale pentru parlamentari

Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in legatura cu pensiile speciale parlamentare, ca este vorba de faptul ca parlamentarii nu au voie sa desfasoare alte activitati si nu au alte venituri.

Pensiile speciale pentru parlamentari, aprobate de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului

ACTUALIZARE 13:35 Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri.

7 motive pentru care este in regula sa plangi

Plansul este conexiunea emotionala a oamenilor cu lumea. Insa aceasta actiune este privita ca un semn de slabiciune, cand de fapt demonstreaza puterea care exista in fiecare om. Plansul iti permite sa celebrezi lucrurile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )