Libnet.ro
UNICEF

20:00

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

B1 B1,
Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol. continuă pe B1

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Puneti in pericol democratia

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat in plenul comun al Parlamentului ca adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar atrage dupa sine situarea Parlamentului la o.

Tariceanu explica rostul pensiilor speciale pentru parlamentari

Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in legatura cu pensiile speciale parlamentare, ca este vorba de faptul ca parlamentarii nu au voie sa desfasoare alte activitati si nu au alte venituri.

Geoana critica pensiile speciale pentru parlamentari: Reprezinta o incercare disperata a lui Ponta

Presedintele Partidului Social Romanesc, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca votarea pensiilor speciale pentru parlamentari reprezinta o incercare disperata a lui Victor Ponta de a-si mai fideliza parlamentarii din propria majoritate .

ACTUALIZAT Parlamentul a adoptat legea pensiilor speciale pentru parlamentari; senatorii si deputatii vor primi o indemnizatie de 1500 lei pe luna pentru un mandat, in limita a trei mandate/ Parlamentarii condamnati pentru coruptie nu primesc pensie spec

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost adoptat marti in sedinta comuna de plen a Camerei Deputatilor si Senatului cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri. Guvernul a dat aviz negativ acestui proiect, invocand acordul cu FMI. Potrivit acestui proiect legislativ, un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de circa 4600 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. De aceasta indemnizatie nu beneficiaza insa si parlamentarii condamnati definitiv pentru coruptie, acesta fiind un amendament ce apartine liberalului Radu Zlati, singurul liberal care a anuntat ca va vota pentru acest proiect. Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, pe Facebook: PSD si satelitii sai au introdus, astazi, pensii speciale pentru parlamentari - o lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu principiul contributivitatii. Cu aceasta noua borna legislativa negativa, actualul Parlament va atinge probabil cel mai de jos prag in credibilitatea publica, dupa 1990. Nicicand Romania nu a avut o astfel de situatie: un Parlament fara credibilitate, care sustine un Premier fara legitimitate, cu o majoritate ai caror lideri fug de responsabilitate.

Un sustinator al pensiilor speciale pentru alesi le-a cerut colegilor sa voteze legea cu indemnul: Luati-va Parlamentul inapoi!

Anghel Stanciu, deputat PSD, catre parlamentari, vorbind despre pensiile speciale: Luati-va Parlamentul inapoi! .

Pensiile speciale pentru parlamentari, aprobate de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului

ACTUALIZARE 13:35 Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri.

Deputatii si senatorii voteaza marti, in plen reunit, pensiile speciale pentru parlamentari

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat marti, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului care are loc marti la ora 12. 00, la o luna si jumatate dupa ce a depus de catre initiatori. PSD Petre Daea, unul dintre initiatori, a explicat la momentul depunerii proiectului ca legea prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de peste 4. 000 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. Initiativa legislativa este inspirata, potrivit acestuia, din legea Parlamentului European.

Geoana, despre pensia speciala pentru parlamentari: Este totalmente de neacceptat din punct de vedere moral, politic, etic

Mircea Geoana a declarat intr-o conferinta de presa ca votarea pensiilor speciale pentru parlamentari este o masura de neacceptat din punct de vedere moral si o incercare a premierului de a-si fideliza.

Umberto Eco, argumentul suprem al deputatului PSD Duvaz la votarea pensiilor alesilor

Bogdan Niculescu Duvaz, deputat PSD, a sustinut, marti, in plenul Parlamentului, pozitia partidului sau referitor la proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari, si a scos in evidenta justetea acestora avand in vedere regimul de interdictii care ii pune pe parlamemtari in imposibilitatea de a avea activitati comerciale.

Parlamentarii si-au aprobat pensiile speciale. Cat vor incasa alesii

Legislativul a aprobat, marti, cu 303 voturi pentru, 124 voturi impotriva si doua abtineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, scrie Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )