Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Playtech Playtech,
Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce AUR a vorbit despre suspendarea sa: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca Alianta pentru Unirea Romanilor este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica. Adunity_104946 Ce.

Klaus Iohannis, dupa consultari: Nu sunt intrunite conditiile pentru desemnarea unui premier. E nevoie de inca o runda de consultari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca e necesara inca o runda de consultari inainte de a veni cu propunerea de premier care sa formeze un Guvern. Seful statului a precizat ca a convocat noul Parlament pentru 21 decembrie.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce romani ies la pensie chiar de azi

Incepand de astazi o serie de procurori au iesit la pensie, bineanteles, beneficiind de pensiile speciale. Decretele de iesire la pensie au fost semnate ieri de Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirile de Cotroceni cu partidele politice. Cinci procurori ies la pensie, incepand de astazi Ieri, 14 decembrie, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele .

Surse: Ludovic Orban va avea o intalnire marti cu presedintele Klaus Iohannis

Liderul PNL Ludovic Orban va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului nu a anuntat desemnarea unui premier, la finalul consultarilor de luni, ci ca va avea loc o a doua runda de consultari cu partidele parlamentare, au declarat surse politice, pentru News. ro.

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

George Simion, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce isi doresc cu orice pret liderii AUR

Liderul AUR, George Simion, a declarat dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca Alianta pe care o conduce a avut propria propunere de premier, in persoana lui Calin Georgescu.

George Simion, despre cum au avut loc, de fapt, consultarile la Cotroceni. Am simtit ca mi-am pierdut timpul!

Liderul AUR a declarat ca nu stie daca va mai merge la consultari la Palatul Cotroceni. George Simion spune ca a fost o pierdere de timp, pentru ca discutia pe care a avut-o cu seful statului a durat doar 10 minute.

George Simion (AUR): Am discutat la telefon cu Ciolacu si cu lideri PNL, dar se pare ca toti au amnezie

Liderul AUR George Simion a declarat, la iesirea de la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a discutat la telefon cu liderii PSD si PNL despre chestiuni legate de viitorul Parlament, dar se pare ca toti au amnezie.

George Simion (AUR), dupa ce Klaus Ionannis a anuntat convocarea noului Parlament pe 21 decembrie: O sa ne mai gandim daca participam

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), spune ca se mai gandeste daca reprezentantii formatiunii pe care o conduce vor fi prezenti la sedinta de constituire a noului Parlament.

George Simion a facut un nou transfer la AUR. A adus-o pe femeia care a avut un scandal urias cu Vadim Tudor

Pe vremea cand PRM era un partid de luat in seama, sub conducerea regretatului Vadim Tudor, a aparut un scandal. in scandal era implicat liderul de atunci al partidului si o tanarasperanta din politica de atunci a Romoaniei. Pe numele ei, Ancuta Carcu, tanara speranta intra in atentia presei, dupa acuzatiile aduse liderului PRM de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )