Libnet.ro
UNICEF

14:00

George Simion, despre cum au avut loc, de fapt, consultarile la Cotroceni. Am simtit ca mi-am pierdut timpul!

Antena3 Antena3,
George Simion, despre cum au avut loc, de fapt, consultarile la Cotroceni. Am simtit ca mi-am pierdut timpul!

Liderul AUR a declarat ca nu stie daca va mai merge la consultari la Palatul Cotroceni. George Simion spune ca a fost o pierdere de timp, pentru ca discutia pe care a avut-o cu seful statului a durat doar 10 minute. continuă pe Antena3

UPDATE Lideri PSD, intalnire cu George Simion de la AUR Vasile Dancu: Nu are legatura cu consultarile, am vorbit despre un studiu IRES

Liderii PSD Marcel Ciolacu si Vasile Dancu s-au intalnit sambata cu co-presedintele AUR, George Simion, potrivit unor imagini publicate de gandul. ro. Dancu sustine insa ca doar el s-a intalnit cu Simion.

George Simion, declaratii dupa intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce isi doresc cu orice pret liderii AUR

Liderul AUR, George Simion, a declarat dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca Alianta pe care o conduce a avut propria propunere de premier, in persoana lui Calin Georgescu.

George Simion: Tara asta merge mai bine neguvernata!

Liderul AUR, George Simion, a comentat felul in care s-au desfasurat consultarile de luni de la Cotroceni. Tara asta merge mai bine neguvernata, a spus George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor.

George Simion: Presedintele Iohannis ne-a spus ca nu se prefigureaza a se forma o majoritate parlamentara Vrem redeschiderea scolilor de urgenta Calin Georgescu, propunerea AUR pentru postul de premier (VIDEO)

Delegatia AUR a participat, luni, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru, iar ulterior evenimentului George Simion a declarat ca formatiunea il propune pentru.

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

Vasile Dincu recunoaste ca s-a intalnit cu liderul AUR George Simion. Ce spune despre o colaborare intre PSD si AUR si despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca a avut, joi, o intalnire cu unul dintre copresedintii AUR, George Simion, insa sustine ca a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o intalnire politica.

Ciolacu, despre discutia cu George Simion: Ne-am contactat unul pe altul. Nu are relevanta cine a sunat primul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a recunoscut luni ca a avut o discutie telefonica cu liderul AUR George Simion, adaugand ca cei doi au vorbit despre cum functioneaza Parlamentul. Liderul social-democrat a evitat insa sa raspunda dupa ce a fost intrebat cine a sunat primul, precizand ca ne-am contactat unul pe altul.

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile.

Sexy-peremista Ancuta Carcu s-a inscris in AUR. Ce spune despre George Simion

Fosta peremista Ancuta Carcu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca intra in AUR si ca va lupta pentru oameni. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formatiunii politice vocea tuturor romanilor.

George Simion: Cu siguranta, le-am incurcat socotelile prin intrarea AUR in Parlament

Liderul AUR, George Simion, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Subiectiv, ca a avut diverse discutii si negocieri ,si cu asa-zisa stanga si cu asa-zisa dreapta, iar acum, Alianta pentru Unirea Romanilor trebuie sa propuna si o varianta de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )