Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania si Franta vor ca OMS sa primeasca mai multi bani si mai multa putere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania si Franta vor ca OMS sa primeasca mai multi bani si mai multa putere

Germania si Franta vor ca Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) sa primeasca mai multi bani si mai multa putere, in cadrul masurilor de reforma ale organizatiei, dupa ce pandemia de Covid-19 a scos in evidenta lacunele financiare si legale ale agentiei ONU. continuă pe Ziarul Bursa

Germania si Franta vor ca OMS sa primeasca mai multi bani si mai multa putere, in cadrul masurilor de reforma ale organizatiei

Germania si Franta vor ca Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) sa primeasca mai multi bani si mai multa putere, in cadrul masurilor de reforma ale organizatiei, dupa ce pandemia de Covid-19 a scos in evidenta lacunele financiare si legale ale agentiei ONU, potrivit unui document intern obtinut de Reuters.

Cum vor Franta si Germania sa reformeze OMS: Mai multi bani si mai multa putere pentru agentia ONU

Germania si Franta vor sa acorde mai multi bani si putere Organizatiei Mondiale a Sanatatii dupa ce pandemia de COVID-19 a subliniat problemele financiare si slabiciunile legale ale agentiei ONU, arata un document intern consultat de Reuters.

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu .

Gafa uriasa facuta de USR-PLUS. Ce au scris mai multi candidati in formularele de inscriere a candidaturilor

Gafa uriasa facuta, luni, de mai multi candidati ai aliantei USR-PLUS la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Acestia nu au fost atenti si au completat gresit formularele care trebuiau sa fie validate de Biroul Electoral. Acum formularele respective trebuie refacute de urgenta pentru ca termen limita al depunerii candidaturilor este marti, 18 august.

Report Germania: companiile vor credite, bancile sunt reticente. Constructiile, cele mai refuzate la creditare

Companiile din Germania au solicitat mai multe imprumuturi in cel de al doilea trimestru al anului 2020, dar raporteaza ca au intampinat o reticenta mai mare din partea bancilor, scrie Norel Moise pe blogul personal. Aceasta este constatarea unui sondaj Ifo dat publicitatii astazi. Dintre firmele chestionate, 34,4 la suta au declarat ca au purtat negocieri pentru imprumuturi cu bancile. E vorba de o cifra ce se plaseaza foarte putin sub recordul precedent stabilit in primul trimestru din 2017.

Din ce in ce mai multi candidati pentru un post la Bosch

Studiul Cei mai doriti angajatori este realizat anual la nivel national, fiind un instrument de referinta complex care isi propune sa masoare nivelul de atractivitate al angajatorilor din Romania si sa ofere o intelegere a comportamentului candidatilor si asteptarile acestora in raport cu angajatorii locali. in 2020, studiul a fost realizat pe un esantion de peste 19. 000 de respondenti, absolventi de studii superioare cu profil business, IT and C, inginerie, stiinte sociale, medicina si farmacie.

Se schimba totul. Klaus Iohannis a semnat legea. Pedepsele vor fi mult mai aspre

Violenta contra femeilor este orice act de violenta bazata pe deosebirea de sex din care rezulta sau este posibil sa rezulte pentru femei traumatisme sau suferinte fizice, sexuale, sau psihologice, inclusiv amenintarile cu astfel de acte, constrangerea sau lipsirea arbitra de libertate, savarsite fie in viata publica fie in viata privata, se spune in Declaratia .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )