Libnet.ro
UNICEF

15:00

US Open: Rafael Nadal si Alexander Zverev, calificati in turul doi; Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas si Karen Khachanov, eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 US Open: Rafael Nadal si Alexander Zverev, calificati in turul doi; Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas si Karen Khachanov, eliminati (Rezultatele zilei)

Tabloul masculin de simplu de la US Open a ramas marti fara sase dintre jucatorii desemnati capi de serie. Dominic Thiem favorit 4), Stefanos Tsitsipas 8), Karen Khachanov 9), Roberto Bautista Agut 10), Felix Auger-Aliassime 18) si Kyle Edmund 30) au parasit competitia de la Flushing Meadows. S-au calificat in turul doi, printre altii, Rafael Nadal 2), Alexander Zverev 6), Gael Monfils 13), John Isner 14) sau Marius Copil. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu. continuă pe Hotnews

US Open: Novak Djokovic si Roger Federer, calificati in turul doi; Fabio Fognini, Guido Pella si Taylor Fritz, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, principalul favorit, si Roger Federer 3) s-au calificat, printre altii, in turul al doilea de la US Open. Din randul capilor de serie au parasit competitia jucatori precum Fabio Fognini 11), Guido Pella 19) si Taylor Fritz 26). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Simona s-a calificat in turul al doilea la US Open, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru romanca urmeaza un nou duel, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep? Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open Simona Halep a jucat, marti, 27 augut, .

Gestul Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul doi la US Open. S-a intamplat la scurt timp dupa meci

Simona Halep se bucura de o alta reusita! Nici nu ne-am fi putut astepta la altceva de la campioana noastra care, de la o vreme, stie doar sa castige, semn ca si-a invins orice emotie care i-ar fi stat in cale si de data asta. Simona s-a calificat in turul secund la US Open. Ce .

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi la US Open

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 152 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam US Open. Bogdan, venita din calificari, a invins-o in runda inaugurala pe britanica Harriet Dart, numarul 139 mondial, scor 6-3, 6-1, intr-o ora si 11 minute.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi (victorie cu Katerina Siniakova)

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, a invins-o, in noaptea de marti spre miercuri, cu scorul de 7-5, 6-2, pe Katerina Siniakova din Cehia, locul 37 WTA, calificandu-se in turul al doilea al US Open.

Ana Bogdan, increzatoare pentru turul doi de la US Open: Mi-am schimbat complet mentalitatea si imi place mai mult sa stau pe teren

Venita din calificari, Ana Bogdan 152 WTA) a trecut fara probleme de primul tur de la US Open. Adevaratul test va fi insa in runda a doua, unde o va infrunta pe Petra Martic, favorita numarul 22. Romanca este increzatoare si considera ca are mai multe sanse in fata croatei pe hard. in plus, Bogdan a precizat ca si-a schimbat mentalitatea, nu se mai gandeste la punctele pe care le are de aparat si ii place sa petreaca mai mult timp pe teren.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )