Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gheata inflamabila este cea mai noua si promitatoare sursa de energie

Playtech Playtech,
Gheata inflamabila este cea mai noua si promitatoare sursa de energie

Cercetatorii au extras cu succes gaz natural din gheata inflamabila, iar asta poate duce la descoperirea unei noi sursede energie. Anul trecut, geologii din China au descoperit noi rezerve de hidrat de metan, cunoscut sub numele de gheata inflamabila, iar acum au reusit sa o recolteze, aducand lumea mai aproape de valorificarea unei noi surse []. continuă pe Playtech

Medium: cea mai noua platforma online care se reinventeaza

Medium a inceput ca platforma de blogging. S-a transformat ulterior in agregator de stiri premium, iar acum se reinventeaza din nou. Sunt atat de multe servicii online, contracost si gratuite, incat a devenit aproape imposibil sa le tii evidenta la toate. Multe dintre ele iti fac viata si mai dificila in momentul in care nu [].

Ford Mustang este cea mai bine vanduta masina sport din lume

Am vorbit in dese randuri despre Ford Mustang si despre toate performantele de care se face capabil acest bolid. Desi poate ca nu este un lucru surprinzator pentru multi dintre noi, aflam acum ca Ford Mustang a fost cel mai bine vandut model sportiv pe.

Tatal Elenei Gheorghe se ROAGA pentru Denisa Manelista! Parintele Gheorghe Gheorghe DEZVALUIE care este cea mai puternica SLUJBA

In aceste momente, toate rugaciunele sunt indreptate catre Denisa Manelista. Starea de sanatate a vedetei este una fragila, iar medicii sunt rezervati in ceea ce privesc sansele ei de a se face.

S-a descoperit cea mai noua sursa de energie. Cum arata gheata inflamabila

Inginerii chinezi au extras cu succes, pentru prima data, gazul natural din depozitele inghetate de sub Marea Chinei de Sud. Guvernul chinez a anuntat anul trecut ca geologii au gasit noi rezerve de hidrat.

Care este cea mai sigura parola pentru telefonul mobil? Nimeni nu ar putea sa o ghiceasca vreodata (VIDEO)

Alegerea unei parole potrivite pentru telefonul mobil, astfel incat sa nu o poata ghici nimeni sub nicio forma, ne poate da adevarate batai de cap uneori. Acest lucru nu se aplica si.

De ce trebuie sa numeri randurile cand ajungi in avion! Este cea mai importanta masura de siguranta!

Daca zbori des cu avionul, probabil ca esti deja familiarizatcu procedurile de siguranta prezentate de insotitorii de zbor. Cu toate acestea, exista o masura de siguranta suplimentara pe care trebuie sa ti-o.

Muntele Semenic va gazdui cea mai lunga partie de schi, in linie dreapta, din tara

Incep sa apara primele rezultate dupa vizita facuta la inceputul lunii mai, de catre ministrul turismului Mircea Titus Dobre, in Caras Severin. Partia de pe Muntele Semenic, cuprinsa in Master Planul de Turism, ce va fi facut public in iulie, este cea mai importanta investitie pentru atragerea turistilor in zona.

Care este cea mai periculoasa retea sociala pentru mintea ta

Un nou studiu ne sugereaza ca retelele sociale ar putea avea un impact negativ asupra sanatatii mintale a utilizatorilor tineri, dar una dintre acestea are un rol principal in aceasta tragedie. Bombardarea constanta cu evenimentele din vietile fericire ale celorlalti utilizatori nu este neaparat cel mai bun mod de a-ti petrece timpul si, un studiu [].

Cea mai mare oglinda convexa din lume este o realizare impresionanta [VIDEO]

Cea mai mare oglinda convexa din lume tocmai a fost turnata in Mainz, Germania, si este impresionanta. Aceasta oglinda convexa va fi oglinda secundara a Extremely Large Telescope, iar dimensiunile sale sunt uriase. Diametrul oglinzii este de 4,26 metri, in timp ce aceasta cantareste 3,5 tone. Oglinda secundara este una dintre cele cateva care concentreaza [].

WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Cel mai bine este sa percepi o infectie cu un ransomware ca un defect iremediabil suferit de hard disk. Din acest motiv, solutia la WannaCry ar fi fost un backup in prealabil. Am dezbatut in numeroase situatii beneficiile unui NAS, dar acest tip de echipamente continua sa fie o himera pentru cea mai mare parte [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )