Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medium: cea mai noua platforma online care se reinventeaza

Playtech Playtech,
Medium: cea mai noua platforma online care se reinventeaza

Medium a inceput ca platforma de blogging. S-a transformat ulterior in agregator de stiri premium, iar acum se reinventeaza din nou. Sunt atat de multe servicii online, contracost si gratuite, incat a devenit aproape imposibil sa le tii evidenta la toate. Multe dintre ele iti fac viata si mai dificila in momentul in care nu []. continuă pe Playtech

Audierea sefului INS in Comisia de buget a Senatului nu a adus nimic nou. Membru al comisiei: Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011, cand s-au taiat din PIB 22 de miliarde lei

Raman multe semne de intrebare, INS nu a prezentat cifrele pentru investitii, care sunt la un minim istoric. Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011. Estimez ca peste 1 an de zile ne va anunta cineva, cum a facut-o Victor Ponta, ca trebuie taiat din PIB 20-30 de miliarde lei pentru a corecta anumite incasari. Primele doua luni, crestere era de 4,6% iar cresterea anuntata- de 5. 7%- s-ar fi datorat lunii martie. Inca nu avem o explicatie pentru asta- ni se spune ca e productia industriala. Vi se pare ca martie a fost o luna extraordinara? Colectarile la buget si nivelul investitiilor arata ca nu a fost o luna extraordinara, a spus miercuri senatorul liberal Florin Citu, dupa audierea presedintelui Statisticii, Tudorel Andrei.

Cea mai SILENTIOASA masina de teren! BOLIDUL a starnit isterie in mediul online (VIDEO)

Prin definitie, o masina de teren este una zgomotoasa si nu trece neobservata. insa in acest clip vedem ceea ce se poate numi cea mai silentioasa masina de teren. Soferul reuseste sa coboare ma.

Transalpina va fi redeschisa circulatiei de Ziua Copilului. Turistii sunt asteptati pe cea mai inalta sosea din tara

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, va fi redeschisa circulatiei de Ziua Internationala a Copilului, atunci cand romanii beneficiaza de o mini vacanta de cinci zile.

Muntele Semenic va gazdui cea mai lunga partie de schi, in linie dreapta, din tara

Incep sa apara primele rezultate dupa vizita facuta la inceputul lunii mai, de catre ministrul turismului Mircea Titus Dobre, in Caras Severin. Partia de pe Muntele Semenic, cuprinsa in Master Planul de Turism, ce va fi facut public in iulie, este cea mai importanta investitie pentru atragerea turistilor in zona.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan, in DOLIU! A MURIT cea mai importanta persoana din VIATA lui (FOTO)

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan trecepe prin momente tragice. Cea mai importanta persoana din viata lui, tatal, a murit noaptea trecuta tatal, dupa o batalie crunta cu cancerul. El pe contul sau de.

WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Cel mai bine este sa percepi o infectie cu un ransomware ca un defect iremediabil suferit de hard disk. Din acest motiv, solutia la WannaCry ar fi fost un backup in prealabil. Am dezbatut in numeroase situatii beneficiile unui NAS, dar acest tip de echipamente continua sa fie o himera pentru cea mai mare parte [].

Masina electrica cu cea mai mare autonomie disponibila in Romania devine Renault ZOE. Porneste de la 33.000 euro cu TVA

Masina 100% electrica Renault ZOE a primit o noua optiune de baterie care mareste autonomia la 400 km in ciclu de testare NEDC sau 300 km in regim real de utilizare), iar pretul de pornire este de 33. 000 euro cu TVA. Fata de cum era Renault ZOE comercializat pana acum in Romania o noutate importanta tine de faptul ca pretul bateriei litiu-ion este acum inclus in pretul masinii, nemaifiind nevoie ca bateria sa fie inchiriata totusi optiunea de inchiriere a bateriei ramane in continuare disponibila). Cu bonusul de 10. 000 euro promis de Guvern pentru achizitia de masini electrice, un client de Renault ZOE cu autonomie marita va mai avea de platit 23. 000 euro cu TVA.

Ajax a avut cea mai tanara echipa din istoria finalelor europene

Chiar daca a pierdut finala Europa League in fata celor de la Manchester United, echipa olandeza Ajax Amsterdam va ramane in istorie pentru alinierea celei mai tinere echipe din istoria finalelor cupelor europene.

Scribd este cel mai nou serviciu online care lupta impotriva stirilor false

Scribd a inceput prin a oferi carti, benzi desenate si alte documente in format electronic unui numar important de utilizatori. Acelasi serviciu lupta acum impotrivacurentului de stiri false. A devenit din ce in ce mai dificil sa gasesti surse de informare de incredere online. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi isi iau [].

SARUTARI ca-n filme pentru ADULTI! Cea mai iNDRAGITA VEDETA de la noi PROTAGONISTA unor scene INCENDIARE (VIDEO)

In lumea showbiz-ului trebuie sa faci orice pentru a te face remarcat. Pentru ca lumea sa te cunoasca, ai nevoie cateodata de un scandal care sa te puna din nou in atentia publicului. Asta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )