Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gheorghe Dinca iubea copilele cu chip angelic. Erau preferatele lui - declaratia naucitoare a unui fost partener de afaceri

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca iubea copilele cu chip angelic. Erau preferatele lui - declaratia naucitoare a unui fost partener de afaceri

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu inedit cu omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca si partenerul sau de afaceri indeaproape, timp de un an de zile aproape zilnic. Martorul a subliniat ca. continuă pe Antena3

Ce au descoperit anchetatorii in laptopul lui Gheorghe Dinca: Erau cu sutele

Perchezitia informatica a telefoanelor mobile, dar si a laptopului lui Gheorghe Dinca a fost finalizata. Un laptop, un aparat de fotografiat, mai multe stick-uri de memorie au fost analizate la expertiza.

Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in luna aprilie. Ce spune despre comportamentul criminalului

Cazul de la Caracal se afunda pe zi ce trece. Cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca au continuat si miercuri si vor avansa si astazi. intre timp, si sotia criminalului a dezvaluit cateva detalii despre comportamentul acestuia. Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in aprilie Gheorghe Dinca a marturisit ca a ucis doua .

Dezvaluirile facute de vecinul lui Gheorghe Dinca. Ce cadou primise recent de la criminal

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dinca a ajuns, joi, in fata anchetatorilor, iar la iesire a facut o serie de declaratii despre casa groazei. Vecinul a confirmat faptul ca in seara de miercuri 24 iulie fusese sunat de 3 ori de Gheorghe Dinca insa nu i-a raspuns pentru ca am zis ca ma cheama la un sprit.

Raspunsul sfidator al lui Gheorghe Dinca la intrebarea: Le-ai ucis pe Alexandra si Luiza?

Bogdan Alexandru, cel care i-a fost alaturi lui Gheorghe Dinca, a dezvaluit ce raspuns sfidator a avut inculpatul cand a fost intrebat daca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. Ultimele informatii: ancheta este in curs, oamenii legii cauta si astazi probe in locuinta suspectului, caci mai au doar trei zile la dispozitie, iar cazul ramane .

Gheorghe Dinca ducea o viata dubla. Ce identitatea avea, in afara de cea din viata reala

Gheorghe Dinca a dus o viata dubla. Ce identitate avea acesta in tandem cu cea pe are o afisa zi de zi printre vecinii din Caracal? Una il creiona drept un sot si tata iubitor, alta il arata drept un om cu porniri violente si obsesii erotice duse la extrem. Ce au declarat femeile din .

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

Prietenul lui Gheorghe Dinca, audiat de politistii din Caracal

Vecinul caruia Gheorghe Dinca i-a cumparat un telefon este audiat in cursul zilei de joi la sediul Politiei din Caracal. Potrivit anchetei in curs de desfasurare, Gheorghe Dinca ar fi apelat si de pe acel.

Avocatul sustine ca Gheorghe Dinca a avut un complice: Un tanar la 30 de ani! Ce rol a avut

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca Gheorghe Dinca a avut cel putin un complice. Acelasi aparator a dezvaluit ca persoane cu voci diferite ar fi sunat pentru a linisti familia victimei. Ultime informatii: familia Alexandrei Macesanu va fi audiata la DIICOT. Anchetatorii doresc sa refaca drumul fetei din ziua fatidica. Avocatul sustine ca .

Gheorghe Dinca are 3 avocati din oficiu. Ce face fiecare si cu cat sunt platiti

Gheorghe Dinca are trei avocati din oficiu pentru a-i apara drepturile. Ce face fiecare si care este salariu lor? Primul aparator al lui Dinca a facut o serie de declaratii despre situatia in care se afla acesta si despre faptul ca nu a mai preluat el cazul criminalului pentru ca nu a fost chemat. Ce .

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )