Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gheorghe Dinca, in locul de unde a luat-o pe Alexandra. Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, in locul de unde a luat-o pe Alexandra. Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus de anchetatori in locul in care a luat-o la ocazie pe Alexandra Macesanu pentru reconstituirea traseului. De altfel, acesta urmeaza sa mearga si in locul de unde a luat-o. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, adus in casa ororilor! Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost adus, luni dimineata, in locuinta sa din Caracal. Acesta a fost scos din masina.

Drama Caracal. Gheorghe Dinca, in locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

UPDATEGheorghe Dinca a fost dus in locul unde ar fi aruncat bijuteriile Alexandrei Macesanu, in fata unui hotel, acolo unde s-a oprit inainte sa ajunga in Craiova. ----- UPDATE Gheorghe.

Gheorghe Dinca, in locul in care a aruncat telefonul Alexandrei. Anchetatorii reconstituie ziua rapirii

UPDATE Gheorghe Dinca a ajuns in locul unde ar fi aruncat telefonul Alexandrei Macesanu, in parcul de la periferia orasului Caracal. Reamintim caacesta a indicat locul unde a aruncat telefonul la.

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca. Bunicul fetei, impins de jandarmani

UPDATEMama, matusa si bunicul Luizei au decis sa vina la casa lui Gheorghe Dinca, acolo unde presupusul criminal a fost adus pentru a reconstitui atacul asupra Alexandrei Macesanu. Oamenii sunt.

Gheorghe Dinca se intoarce in casa ororilor! Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

Gheorghe Dinca si procurorii DIICOT se intorc luni si marti in casa ororilor pentru reconstituirea crimelor pe care barbatul din Caracal le-a recunoscut. Anchetatorii ilvor duce pe.

Gheorghe Dinca, dus la liceul unde invata Alexandra pentru reconstituire. Ce le-a spus anchetatorilor

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus la liceul Mihai Viteazul din Caracal pentru reconstituirea zilei in care a fost rapita Alexandra Macesanu. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi legat-o si lovit-o pe Alexandr.

Filmul reconstituirii crimelor de la Caracal. Ce nu poate explica Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a reconstituit, luni, impreuna cu procurorii si criminalistii, pas cu pas, cum a torturat-o pe Alexandra si cum ar fi scapat de cadavrul tinerei. Folosind un manechin, Dinca si anchetatorii au.

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca: Procurorii si-au batut joc de noi

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, acolo unde Dinca, inculpatul pentru omor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, participa, luni, la reconstituirea.

Primele imagini cu Gheorghe Dinca la reconstituire: Proaspat ras si tuns, principalul suspect al crimelor de Caracal se poarta extrem de dezinvolt printre anchetatori (FOTO)

Gheorghe Dinca a fost scos luni din arest si a mers alaturi de anchetatori pentru reconstituirea celor doua crime pe care le-a marturisit. Plimbat de la casa sa, la locul de unde a luat-o cu masina peAlexandra.

Gheorghe Dinca participa luni la reconstituirea crimelor din locuinta sa din Caracal

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, participa, luni si marti, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dinca dupa ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marti, traseul parcurs cu Luiza, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )