Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gheorghe Dinca, dus la liceul unde invata Alexandra pentru reconstituire. Ce le-a spus anchetatorilor

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, dus la liceul unde invata Alexandra pentru reconstituire. Ce le-a spus anchetatorilor

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus la liceul Mihai Viteazul din Caracal pentru reconstituirea zilei in care a fost rapita Alexandra Macesanu. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi legat-o si lovit-o pe Alexandr. continuă pe Antena3

Drama Caracal. Gheorghe Dinca, in locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

UPDATEGheorghe Dinca a fost dus in locul unde ar fi aruncat bijuteriile Alexandrei Macesanu, in fata unui hotel, acolo unde s-a oprit inainte sa ajunga in Craiova. ----- UPDATE Gheorghe.

Gheorghe Dinca, in locul de unde a luat-o pe Alexandra. Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus de anchetatori in locul in care a luat-o la ocazie pe Alexandra Macesanu pentru reconstituirea traseului. De altfel, acesta urmeaza sa mearga si in locul de unde a luat-o.

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Gheorghe Dinca participa luni la reconstituirea crimelor din locuinta sa din Caracal

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, participa, luni si marti, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dinca dupa ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marti, traseul parcurs cu Luiza, transmite Mediafax.

Filmul reconstituirii crimelor de la Caracal. Ce nu poate explica Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a reconstituit, luni, impreuna cu procurorii si criminalistii, pas cu pas, cum a torturat-o pe Alexandra si cum ar fi scapat de cadavrul tinerei. Folosind un manechin, Dinca si anchetatorii au.

Tonel Pop: Gheorghe Dinca ia totul asupra lui, doar sa nu se atinga nimeni de familie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, vineri seara, ca Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal, care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, negociaza cu anchetatorii, luand totul asupra lui pentru ca nimeni sa nu se atinga de familia sa.

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce in cursul zilei a participat la reconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce a participat lareconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Gheorghe Dinca, adus in casa ororilor! Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-ar fi ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost adus, luni dimineata, in locuinta sa din Caracal. Acesta a fost scos din masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )