Libnet.ro
UNICEF

16:00

Drama Caracal. Gheorghe Dinca, in locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

Antena3 Antena3,
Drama Caracal. Gheorghe Dinca, in locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

UPDATEGheorghe Dinca a fost dus in locul unde ar fi aruncat bijuteriile Alexandrei Macesanu, in fata unui hotel, acolo unde s-a oprit inainte sa ajunga in Craiova. ----- UPDATE Gheorghe. continuă pe Antena3

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Gheorghe Dinca incearca sa dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, sustine ca acesta isi bate joc de procurori si incearca sa ii induca in eroare. Pe de alta.

Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca arata cum a pozitionat corpul Alexandrei in butoi

UPDATE Reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu continua. Anchetatorii au refacut pasii versiunii lui Gheorghe Dinca. Acestia au adus un butoi cu o inaltime de aproximativ 1,60 m, similar cu ce.

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Gheorghe Dinca va arata cum a folosit butoiul

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Gheorghe Dinca, in locul in care a aruncat telefonul Alexandrei. Anchetatorii reconstituie ziua rapirii

UPDATE Gheorghe Dinca a ajuns in locul unde ar fi aruncat telefonul Alexandrei Macesanu, in parcul de la periferia orasului Caracal. Reamintim caacesta a indicat locul unde a aruncat telefonul la.

Gheorghe Dinca, in locul de unde a luat-o pe Alexandra. Procurorii incep reconstituirea crimelor de la Caracal

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus de anchetatori in locul in care a luat-o la ocazie pe Alexandra Macesanu pentru reconstituirea traseului. De altfel, acesta urmeaza sa mearga si in locul de unde a luat-o.

Familia Luizei Melencu, la locuinta lui Gheorghe Dinca. Bunicul fetei, impins de jandarmani

UPDATEMama, matusa si bunicul Luizei au decis sa vina la casa lui Gheorghe Dinca, acolo unde presupusul criminal a fost adus pentru a reconstitui atacul asupra Alexandrei Macesanu. Oamenii sunt.

Primele imagini cu Gheorghe Dinca la reconstituire: Proaspat ras si tuns, principalul suspect al crimelor de Caracal se poarta extrem de dezinvolt printre anchetatori (FOTO)

Gheorghe Dinca a fost scos luni din arest si a mers alaturi de anchetatori pentru reconstituirea celor doua crime pe care le-a marturisit. Plimbat de la casa sa, la locul de unde a luat-o cu masina peAlexandra.

Gheorghe Dinca, dus la liceul unde invata Alexandra pentru reconstituire. Ce le-a spus anchetatorilor

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus la liceul Mihai Viteazul din Caracal pentru reconstituirea zilei in care a fost rapita Alexandra Macesanu. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi legat-o si lovit-o pe Alexandr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )