Libnet.ro
UNICEF

16:01

Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la sediul IGPR

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la sediul IGPR

Gheorghe Dinca a parasit, miercuri dimineata, Arestul Central. Suspectul de crima a fost scos din arest sidus la sediul IGPR unde specialistii analizeaza gesturile sale, tonul vocii si. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la Politie pentru o analiza comportamentala

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, a fost scos din Arestul Central, marti, si dus la IGPR, unde se realizeaza o analiza a comportamentului sau, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice, dupa arestul din Bucuresti

Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru expertiza psihologica. Aceta se afla in Arestul Central de 48 de ore si are.

Gheorghe Dinca, in arest la Beciul Domnesc. Cum arata celula criminalului de la Caracal

Gheorghe Dinca a fost adus duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde va fi in continuare arestat preventiv. Ancheta se muta la Bucuresti. Va fi supus unui nou interogatoriu in functie de probele.

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

DIICOT: Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Central

Gheorghe Dinca, inculpat in cazul de la Caracal, a fost transferat in Centrul de Retinere si Arest P.

Ce il vor intreba specialistii pe Gheorghe Dinca la poligraf. inainte de test, va fi supus unei alte proceduri

Gheorghe Dinca va ajunge in sfarsit la testul poligraf. Principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal a fost adus la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, pentru a fi supus testului care poate deslusi tragedia care a cuprins Romania de mai bine de o luna. Ce intrebari i se vor pune inculpatului? Gheorghe Dinca .

Raportul final de expertiza pe fragmentele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca: Cu o probabilitate de 99,93%, victima este Alexandra Macesanu - UPDATE

Raportul final de expertiza medico-legala transmis luni DIICOT de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la locuinta lui Gheorghe Dinca, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, apartinand Alexandrei Macesanu. De asemenea, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala si va fi reaudiat. El va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Unde se afla fiica lui Gheorghe Dinca in momentul in care Alexandra a fost rapita. Cand a izbucnit scandalul, am vazut-o la televizor si am recunoscut-o

Fiica lui Gheorghe Dinca, in momentul in care a fost audiata la DIICOT Bucuresti,a declarat ca in ziua de 24 Iulie, atunci cand Dinca a rapit-o pe Alexandra Macesanu, a fost in Caracal, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )