Libnet.ro
UNICEF

18:45

Care au fost cei mai slabi tricolori din umilinta cu Norvegia - Cifrele dezastruoase nu mint in privinta lui Ianis Hagi

Hotnews Hotnews,
 Care au fost cei mai slabi tricolori din umilinta cu Norvegia - Cifrele dezastruoase nu mint in privinta lui Ianis Hagi

Mirel Radoi a vorbit cu presa inaintea meciului cu Austria, iar selectionerul a adus in discutie si analiza parametrilor fiecarui tricolor realizate de InStat. Astfel s-a putut afla care au fost cei mai slabi jucatori ai nationalei la meciul dezastruos cu Norvegia 0-4). continuă pe Hotnews

Studiu de ultima ora: cat supravietuieste, de fapt, pe suprafete virusul si care sunt cele mai periculoase obiecte. Din pacate, le folosim zilnic

Informatii noi cu privire la rezistenta noului coronavirus pe obiecte ne spulbera orice speranta. Daca pana acum lasam in carantina anumite produse, pentru o perioada de trei, patru zile, ei bine, cercetatorii ne dau lumea peste cap. Potrivit celor mai noi studii, virusul are o durata de viata mult mai mare decat cea stiuta de .

Camelia Potec a refuzat avansurile unuia dintre cei mai influenti barbati din lume: Nu am fost indragostita

Camelia Potec 38 de ani) a fost nu doar o sportiva exceptionala, ci si o femeie sarmanta, asa cum este si in prezent. De-a lungul timpului, multi barbati influenti au incercat sa o cucereasca. Putini au.

Copiii care au condus lumea. Cei mai tineri regi din istorie

In contexte mai putin fericite, copiii din unele familiile regale au mostenit tronul inca din primele zile de viata. Teoretic, pentru ca practic alti membri ai familiei sau cunoscuti au preluat responsabilitatile ce le reveneau micutilor.

Buzaul a devenit judetul cu cei mai multi someri din tara

Clasamentul publicat de Agentia Nationala a Fortei de Munca arata ca in judetul Buzau este inregistrat cu cea mai mare rata a somajului, 7,15%.

Mircea Badea a facut bani din umilinta Romaniei. Cat a castigat datorita lui Haaland

Nu toti romanii au fost suparati dupa rusinea suferita de tricolori in Norvegia, scor 0-4. Printre cei care au fost incantati de apetitul pentru gol al nordicilor a fost si Mircea Badea. Prezentatorul TV a facut un profit consistent la pariuri sportive. Cu un hat-trick de senzatie, Erling Haaland i-a bagat banii in buzunar lui .

Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani. Ce tragedie s-a napustit asupra lui

Andy Warhol si-a pus amprenta asupra culturii pop, astfel ca viata sa personala a fost la fel de exuberanta precum arta sa. Afla in acest articol mai multe detalii. Unul dintre cei mai excentrici artisti a murit virgin la 58 de ani La cina, atentia imi este atrasa de un barbat care sta vizavi de .

Fiul pastorului Richard Wurmbrand, unul dintre cei mai influenti crestini: Tata a convins nemti sa-i ajute pe evreii persecutati de regimul Antonescu

Mihai Wurmbrand, fiul pastorului Richard Wurmbrand, povesteste cum blandetea si personalitatea umila a tatalui sau au fost atat de puternice incat a reusit sa-i convinga si pe cei mai potrivnici sa i se alature intr-un scop mai bun, acela de a salva evreii asupriti.

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobila din Romania, si-a mutat sediul la Vox

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobilier din Romania, si-a relocat sediul central in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara, dupa inchirierea unei suprafete de 500 de metri patrati de spatii de birouri.

Peste 120 de oameni infectati cu bacterii din spital, in plina pandemie, la Botosani. Cei mai multi s-au infectat dupa operatii

Peste 120 de botosaneni s-au ales, anul acesta, cu infectii din spitale. Cei mai multi au luat bacterii dupa interventii chirurgicale. Nu au scapat nici mamele sau nou-nascutii de la Maternitatea. Culmea, infectiile nosocomiale s-au suprapus si cu pandemia de COVID-19.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )