Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO. Cea mai mica locuinta din Anglia, vanduta cu un pret exorbitant

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cea mai mica locuinta din Anglia, vanduta cu un pret exorbitant

Cea mai mica locuinta din Anglia, o casa cu o suprafata de 17,5 m2, s-a vandut recent cu pretul exorbitant de 275. 000 de lire sterline 349. 000 de euro). Noul ei proprietar a platit aproape 20. 000 de lire sterline metrul patrat, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Cea mai BOGATA femeie din Monaco, ucisa in plina strada. Detaliile din spatele unui caz SOCANT. CINE a ordonat asasinatul

Monaco este unul din cele mai frumoase locuri de pe riviera franceza. Bogatii lumii vin aici sa se bucure de luxul si rafinamentul care inconjoara fiecare loc din principat. insa cea mai bogata si una din cele.

Cea mai cunoscuta florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit dupa luni de suferinta (VIDEO)

Cea mai cunoscuta si bogata florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit joi dimineata, dupa o lunga suferinta. Dupa cateva luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, florareasa de 62 de ani a murit.

Cea mai populara atractie din Cluj conform Trip Advisor se intoarce cu o noua aventura: The Secret

Creatorii The Dungeon, cea mai populara atractie din Cluj conform Trip Advisor, anunta lansarea a doua noi jocuri de tip room-escape: The Experiment si The Secret, doua proiecte ce promit experiente inedite tuturor celor care calca pragul celor doua locatii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. FOTO De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Clujenii din cea mai mare comuna din tara, Floresti, au votat sperand intr-o schimbare si vor ca noul presedinte sa fie un adevarat mediator, nu un scandalagiu.

FOTOALEGERI PREZIDENTIALE 2014. De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Clujenii din cea mai mare comuna din tara, Floresti, au votat sperand intr-o schimbare si vor ca noul presedinte sa fie un adevarat mediator, nu un scandalagiu.

INFOGRAFIE Care este a doua cea mai vorbita limba din fiecare tara a lumii

Site-ul MoveHub, dedicat celor care vor sa ia o decizie informata atunci cand planuiesc sa se mute in strainatate, a realizat un infografic care arata care este cea mai vorbita limba dintr-un stat, dupa limba oficiala. Romania si Republica Moldova se regasesc in sudiul realizat pe baza informatiilor oferite de CIA serviciul american de informatii).

FOTO Paradisul criminalilor: cea mai relaxata inchisoare din lume pare o statiune turistica

Norvegia este cunoscuta pentru sistemul de detentie mai bland decat in alte tari, dar inchisoarea de pe Insula Bastoy este ca o statiune de vacanta pentru detinuti. Niciun detinut nu si-ar putea dori sa evadeze din inchisoarea cu plaje, terenuri de tenis, locuri de pescuit si chiar saune.

FOTO VIDEO S-a intors acasa dupa ce a vizitat 215 tari: cea mai lunga excursie a durat 26 de ani

Gunther Holtorf avea 51 de ani in anul in care a decis sa-si dea demisia, dupa 30 de ani in care a lucrat pentru compania Lufthansa, si sa viziteze Africa timp de 18 luni. insa planul initial s-a transformat in cea mai mare provocare a vietii sale, o calatorie din care s-a intors acasa la 77 de ani, dupa 26 de ani in care a parcurs peste 800. 000 de km si a vizitat 215 tari.

Telefonul cu cea mai buna camera: iPhone 6 Plus vs. Galaxy S5 vs. LG G3

Telefonul cu cea mai buna camera foto e cel care se potriveste cel mai bine stilului tau. Am ajuns sa facem tot mai multe poze cu telefoanele, dar nu toate telefoanele sunt la fel. Noi am testat trei dintre cele mai bune telefoane: iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 si LG G3. Acestea nu sunt neaparat cele mai bune, nici cele mai noi, dar sunt cele disponibile in Romania, in Europa si in restul lumii. Am ales iPhone 6 Plus, [].

Cea mai buna tableta Apple: hands-on cu iPad Air 2 si ce trebuie sa stii despre ea

IPad Air 2 a ajuns si la noi si am inceput s-o testam sa vedem ce poate face cea mai buna si cea mai subtire tableta Apple. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii. iPad Air 2 si iPad mini 3 prind Black Friday 2014 si sunt cele mai noi tablete Apple. Daca iPad mini 3 n-a primit decat un senzor Touch ID fata de anul trecut, iPad Air 2 este mai schimbata decat anul trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )