Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gigi Becali, din nou in tribune la un meci de fotbal: Latifundiarul a asistat la o partida de juniori disputata de echipa lui Hagi (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, din nou in tribune la un meci de fotbal: Latifundiarul a asistat la o partida de juniori disputata de echipa lui Hagi (VIDEO)

Gigi Becali a revenit in tribune la un meci de fotbal. Pentru prima data de cand a ajuns in puscarie, latifundiarul din Pipera a luat loc in loja. Nu s-a intamplat insa la un meci al Stelei, ci la o partida. continuă pe B1

Gigi Becali ar putea fi operat de hernie de disc inainte de Craciun

Gigi Becali nu mai suporta durerile de spate. Potrivit unor surse din anturajul patronului stelist, latifundiarul e decis sa se opereze. Interventia chirurgicala ar urma sa aiba loc inainte de Craciun si ar.

Kim Jong-un a iesit din nou in public, dar cu un baston [VIDEO]

Kim Jong-un, liderul nord-coreean, care a lipsit aproape sase saptamani din viata publica, a aparut in aceasta saptamana din nou, insa mergand cu ajutorul unui baston, relateaza AFP.

VIDEO Kim Jong-un apare din nou in public, sprijinindu-se intr-un baston, dar zambind

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, invizibil timp de aproape sase saptamani, a aparut din nou in aceasta saptamana, ocupand prima pagina a presei oficiale vineri, mergand cu ajutorul unui baston si aratandu-se zambitor.

Kim Jong-un, din nou in public. Foloseste un baston

Kim Jong-un, dictatorul nord-coreean a aparut din nou in public, dupa 6 saptamani de absenta, perioada in care au fost lansate numeroase zvonuri pe aceasta tema.

Ucraina ameninta din nou ca va introduce sistemul de vize cu Rusia

Premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, a declarat ca Ucraina nu exclude introducerea vizelor pentru cetatenii rusi. Problema impunerii vizelor pentru rusi s-a mai discutat in martie 2014, dar acum a revenit din nou.

Bayern o demoleaza pe Werder. Borussia pierde din nou si ajunge la retrogradare

Campioana Bayern Munchen a reusit scorul etapei, sambata, in etapa a 8-a din Bundesliga, in timp ce Borussia Dortmund a suferit un nou esec accentuand criticile de care are parte in ultima perioada managerul Jurgen Klopp.

Avionul lui Kerry s-a stricat din nou. S-a intors acasa cu un zbor de linie

Este pentru a patra oara in cursul acestui an cand avionul sefului diplomatiei americane ramane la sol din cauza unor probleme tehnice.

Rusia, din nou umilita. Anuntul a adus ingrijorare pe piata, iar investitorii fug din tara lui Putin

La putin timp dupa deschiderea tranzactiilor valutare la Moscova, rubla a fost cotata la 41,04 unitati pentru un dolar, un nou nivel minim istoric, revenind ulterior la 40,09 unitati pentru un dolar. Totodata,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )