Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Kim Jong-un apare din nou in public, sprijinindu-se intr-un baston, dar zambind

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Kim Jong-un apare din nou in public, sprijinindu-se intr-un baston, dar zambind

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, invizibil timp de aproape sase saptamani, a aparut din nou in aceasta saptamana, ocupand prima pagina a presei oficiale vineri, mergand cu ajutorul unui baston si aratandu-se zambitor. continuă pe Hotnews

Kim Jong-un a iesit din nou in public, dar cu un baston [VIDEO]

Kim Jong-un, liderul nord-coreean, care a lipsit aproape sase saptamani din viata publica, a aparut in aceasta saptamana din nou, insa mergand cu ajutorul unui baston, relateaza AFP.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a reaparut in public, dupa o absenta de peste o luna

Liderul nord-coreean Kin Jong-un a reaparut in public sprijinit intr-un baston, dupa o absenta de peste o luna care a ridicat intrebari privind starea sa de sanatate sau ipoteza unei lovituri de stat in tara, relateaza AFP.

Kim Jong-un, din nou in public. Foloseste un baston

Kim Jong-un, dictatorul nord-coreean a aparut din nou in public, dupa 6 saptamani de absenta, perioada in care au fost lansate numeroase zvonuri pe aceasta tema.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a aparut prima data in public dupa o luna de absenta

Liderul nord-coreean Kim Jong-un si-a facut prima aparitie publica dupa o luna de absenta. Kim Jong-un a facut o inspectie la un complex rezidential la Phenian, a transmis marti agentia de presa oficiala.

Coreea de Nord: Prima aparitie in public a liderului Kim Jong-Un, dupa 40 de zile

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a aparut pentru prima data in public, dupa 40 de zile, cu prilejul inaugurarii unei zone rezidentiale, anunta marti agentia oficiala nord-coreeana de presa KCNA, preluata de AFP. Absenta lui cu ocazia recentei aniversari a partidului comunist a alimentat speculatiile in legatura cu soarta sa.

Ucraina ameninta din nou ca va introduce sistemul de vize cu Rusia

Premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, a declarat ca Ucraina nu exclude introducerea vizelor pentru cetatenii rusi. Problema impunerii vizelor pentru rusi s-a mai discutat in martie 2014, dar acum a revenit din nou.

Fara oprire! Zac Efron iubeste din nou

A iesit din nou de pe piata, iar dragostea pare sa-l fi prins din nou in mreje pe Zac Efron. Despre starul din High School Musical se zvoneste ca iubeste iarasi, dupa ce a fost zarit sosind in.

Voiculescu contesta, din nou, condamnarea de 10 ani din dosarul ICA

Dan Voiculescu contesta din nou condamnarea primita in dosarul ICA. La Curtea de Apel Bucuresti a fost depusa o contestatie in anulare incercand sa scape de pedeapsa primita. Este vorba de 10 ani de inchisoare cu executare din dosarul ICA.

Aventura in Coreea de Nord. Cum arata avionul care te duce in tara lui Kim Jong Un

Fotograful din Singapore Aram Pan a vrut sa viziteze Coreea de Nord. Dupa ce a obtinut aprobarile de la autoritatile nord coreene, acesta a fotografiat cum arata avionul care ii duce pe turistii straini in.

Rusia, din nou umilita. Anuntul a adus ingrijorare pe piata, iar investitorii fug din tara lui Putin

La putin timp dupa deschiderea tranzactiilor valutare la Moscova, rubla a fost cotata la 41,04 unitati pentru un dolar, un nou nivel minim istoric, revenind ulterior la 40,09 unitati pentru un dolar. Totodata,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )