Libnet.ro
UNICEF

11:45

Kim Jong-un, din nou in public. Foloseste un baston

România Liberă România Liberă,
Kim Jong-un, din nou in public. Foloseste un baston

Kim Jong-un, dictatorul nord-coreean a aparut din nou in public, dupa 6 saptamani de absenta, perioada in care au fost lansate numeroase zvonuri pe aceasta tema. continuă pe România Liberă

VIDEO Kim Jong-un apare din nou in public, sprijinindu-se intr-un baston, dar zambind

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, invizibil timp de aproape sase saptamani, a aparut din nou in aceasta saptamana, ocupand prima pagina a presei oficiale vineri, mergand cu ajutorul unui baston si aratandu-se zambitor.

Kim Jong-un a iesit din nou in public, dar cu un baston [VIDEO]

Kim Jong-un, liderul nord-coreean, care a lipsit aproape sase saptamani din viata publica, a aparut in aceasta saptamana din nou, insa mergand cu ajutorul unui baston, relateaza AFP.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a aparut prima data in public dupa o luna de absenta

Liderul nord-coreean Kim Jong-un si-a facut prima aparitie publica dupa o luna de absenta. Kim Jong-un a facut o inspectie la un complex rezidential la Phenian, a transmis marti agentia de presa oficiala.

Coreea de Nord: Prima aparitie in public a liderului Kim Jong-Un, dupa 40 de zile

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a aparut pentru prima data in public, dupa 40 de zile, cu prilejul inaugurarii unei zone rezidentiale, anunta marti agentia oficiala nord-coreeana de presa KCNA, preluata de AFP. Absenta lui cu ocazia recentei aniversari a partidului comunist a alimentat speculatiile in legatura cu soarta sa.

Aventura in Coreea de Nord. Cum arata avionul care te duce in tara lui Kim Jong Un

Fotograful din Singapore Aram Pan a vrut sa viziteze Coreea de Nord. Dupa ce a obtinut aprobarile de la autoritatile nord coreene, acesta a fotografiat cum arata avionul care ii duce pe turistii straini in.

Ucraina ameninta din nou ca va introduce sistemul de vize cu Rusia

Premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, a declarat ca Ucraina nu exclude introducerea vizelor pentru cetatenii rusi. Problema impunerii vizelor pentru rusi s-a mai discutat in martie 2014, dar acum a revenit din nou.

Fara oprire! Zac Efron iubeste din nou

A iesit din nou de pe piata, iar dragostea pare sa-l fi prins din nou in mreje pe Zac Efron. Despre starul din High School Musical se zvoneste ca iubeste iarasi, dupa ce a fost zarit sosind in.

Voiculescu contesta, din nou, condamnarea de 10 ani din dosarul ICA

Dan Voiculescu contesta din nou condamnarea primita in dosarul ICA. La Curtea de Apel Bucuresti a fost depusa o contestatie in anulare incercand sa scape de pedeapsa primita. Este vorba de 10 ani de inchisoare cu executare din dosarul ICA.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a reaparut in public, dupa o absenta de peste o luna

Liderul nord-coreean Kin Jong-un a reaparut in public sprijinit intr-un baston, dupa o absenta de peste o luna care a ridicat intrebari privind starea sa de sanatate sau ipoteza unei lovituri de stat in tara, relateaza AFP.

Rusia, din nou umilita. Anuntul a adus ingrijorare pe piata, iar investitorii fug din tara lui Putin

La putin timp dupa deschiderea tranzactiilor valutare la Moscova, rubla a fost cotata la 41,04 unitati pentru un dolar, un nou nivel minim istoric, revenind ulterior la 40,09 unitati pentru un dolar. Totodata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )