Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali: Eu nu ma duc ca Dragnea sa ii duc sorici lui Codruta, sa ii tai eu porcul/ Daca au doar doua poze cu ea, atunci e sfanta (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali: Eu nu ma duc ca Dragnea sa ii duc sorici lui Codruta, sa ii tai eu porcul/ Daca au doar doua poze cu ea, atunci e sfanta (VIDEO)

Gigi Becali s-a dezlantuit vineri intr-o conferinta de presa la adresa lui Sebastian Ghita. Omul de afaceri a afirmat ca el niciodata nu ar fi stat dupa Laura Codruta Kovesi cum a facut Ghita si alte. continuă pe B1

Gigi Becali, declaratii spumoase: Poate sa ma cheme si Trump si Mamp si Putin ca nu ma duc, sa vina ei la mine (VIDEO)

Gigi Becali a oferit noi declaratii care il vor face instant viral in mediul online. Latifundiarul din Pipera a povestit cum el nu s-ar duce acasa la cineva nici daca il cheama Donald Trump sau Vladimir Putin.

Gigi Becali, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Nu-l cunosc pe Coldea, n-am calcat in curtea SRI niciodata. N-am facut coada la Codruta

Gigi Becali a tinut sa faca precizari dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita, care a sustinut ca l-a vazut pe latifundiar la sediul SRI.

Lovitura pentru Gigi Becali. Planul de zeci de milioane de euro se poate narui

Gigi Becali59 de ani) viseaza sa-si vanda perlele din actualul lot al FCSB pe zeci de milioane de euro, dar acest lucru este aproape imposibil de realizat, cel putin in anii care urmeaza. Visul de pr.

Gigi Becali: Ce sa vorbesc eu cu Viorica Dancila Mariuca? Daca e super femeie nu inseamna ca o pui si prim-ministru (VIDEO)

Gigi Becali a criticat in termeni duri intr-o conferinta de presa faptul ca PSD a pus in fruntea Guvernului o femeie. Acesta a precizat ca nu ar merge niciodata sa vorbeasca cu ea pentru ca nu poate sa.

Gigi Becali, aprins dupa dezvaluirile lui Ghita: Asemenea minciuna nu puteam sa las

Omul de afaceri Gigi Becali a negat vehement, intr-o conferinta de presa, dezvaluirile lui Sebastian.

Gigi Becali intra in scandalul Sebastian Ghita- SRI: Nu il cunosc pe Coldea. Daca voiam sa vorbesc cu el il chemam la palat (VIDEO)

Gigi Becali a organizat vineri o conferinta de presa in care a tinut sa contrazica vehement afirmatia lui Sebastian Ghita ca ar fi fost de 100 de ori la SRI sa se vada cu George Maior si Florian.

Alexandra Becali, aparitie de senzatie! Daca o vede Gigi Becali asa, va turba de furie

Alexandra Becali pare sa profite la maximum de vremea de afara. Si, mai mult decat atat, simtind ca a venit, cu adevarat, primavara, fiica lui Gigi Becali a iesit in oras pentru a cumpara suficiente flori i.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )