Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gigi Becali: Ce sa vorbesc eu cu Viorica Dancila Mariuca? Daca e super femeie nu inseamna ca o pui si prim-ministru (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali: Ce sa vorbesc eu cu Viorica Dancila Mariuca? Daca e super femeie nu inseamna ca o pui si prim-ministru (VIDEO)

Gigi Becali a criticat in termeni duri intr-o conferinta de presa faptul ca PSD a pus in fruntea Guvernului o femeie. Acesta a precizat ca nu ar merge niciodata sa vorbeasca cu ea pentru ca nu poate sa. continuă pe B1

Gigi Becali intra in scandalul Sebastian Ghita- SRI: Nu il cunosc pe Coldea. Daca voiam sa vorbesc cu el il chemam la palat (VIDEO)

Gigi Becali a organizat vineri o conferinta de presa in care a tinut sa contrazica vehement afirmatia lui Sebastian Ghita ca ar fi fost de 100 de ori la SRI sa se vada cu George Maior si Florian.

Gigi Becali: Eu nu ma duc ca Dragnea sa ii duc sorici lui Codruta, sa ii tai eu porcul/ Daca au doar doua poze cu ea, atunci e sfanta (VIDEO)

Gigi Becali s-a dezlantuit vineri intr-o conferinta de presa la adresa lui Sebastian Ghita. Omul de afaceri a afirmat ca el niciodata nu ar fi stat dupa Laura Codruta Kovesi cum a facut Ghita si alte.

Gigi Becali, declaratii spumoase: Poate sa ma cheme si Trump si Mamp si Putin ca nu ma duc, sa vina ei la mine (VIDEO)

Gigi Becali a oferit noi declaratii care il vor face instant viral in mediul online. Latifundiarul din Pipera a povestit cum el nu s-ar duce acasa la cineva nici daca il cheama Donald Trump sau Vladimir Putin.

Lovitura pentru Gigi Becali. Planul de zeci de milioane de euro se poate narui

Gigi Becali59 de ani) viseaza sa-si vanda perlele din actualul lot al FCSB pe zeci de milioane de euro, dar acest lucru este aproape imposibil de realizat, cel putin in anii care urmeaza. Visul de pr.

Gigi Becali, aprins dupa dezvaluirile lui Ghita: Asemenea minciuna nu puteam sa las

Omul de afaceri Gigi Becali a negat vehement, intr-o conferinta de presa, dezvaluirile lui Sebastian.

Gigi Becali, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Nu-l cunosc pe Coldea, n-am calcat in curtea SRI niciodata. N-am facut coada la Codruta

Gigi Becali a tinut sa faca precizari dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita, care a sustinut ca l-a vazut pe latifundiar la sediul SRI.

Viorica Dancila s-a intalnit cu delegatia FMI: Unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea veniturilor bugetare prin imbunatatirea colectarii si a relatiei dintre fisc si contribuabili -*- Viorica Dancila s-a intalnit cu delegatia FMI: Unul dintre

Premierul Viorica Dancila a avut joi, la Palatul Victoria, o intalnire cu delegatia Fondului Monetar International in contextul evaluarii anuale cu privire la evolutia economica. La intalnire au mai participat vicepremierul Viorel Stefan si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Ministrul Finantelor a aratat ca unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea veniturilor bugetare prin imbunatatirea colectarii si a relatiei dintre fisc si contribuabili, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila inlatura alt om al lui Mihai Tudose

Viorica Dancila continua inlaturarea din Guvern a oamenilor fostului premier Mihai Tudose. Dancila l-a inlocuit din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici pe Augustin-Leonid.

Dupa Darius Valcov, Viorica Dancila si-a mai luat un consilier cu probleme penale

Dupa Darius Valcov, premierul Vasilica Viorica Dancila si-a mai luat un consilier cu probleme penale. Iar decizia a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Dancila l-a numit in functia de consilier de.

Premierul Viorica Dancila cere desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii ale statului

Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocolalelor incheiate intre SRI si alte institutii ale statului, avand in vedere interesul public privind clarificarea unor chestiuni extrem de importante pentru functionarea Romaniei ca stat democratic in care functioneaza separatia puterilor in stat, precum si pozitia oficiala exprimata astazi de Administratia Prezidentiala, a anuntat, vineri seara, Guvernul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )