Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gigi Becali intra in scandalul Sebastian Ghita- SRI: Nu il cunosc pe Coldea. Daca voiam sa vorbesc cu el il chemam la palat (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali intra in scandalul Sebastian Ghita- SRI: Nu il cunosc pe Coldea. Daca voiam sa vorbesc cu el il chemam la palat (VIDEO)

Gigi Becali a organizat vineri o conferinta de presa in care a tinut sa contrazica vehement afirmatia lui Sebastian Ghita ca ar fi fost de 100 de ori la SRI sa se vada cu George Maior si Florian. continuă pe B1

Gigi Becali, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Nu-l cunosc pe Coldea, n-am calcat in curtea SRI niciodata. N-am facut coada la Codruta

Gigi Becali a tinut sa faca precizari dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita, care a sustinut ca l-a vazut pe latifundiar la sediul SRI.

Gigi Becali, aprins dupa dezvaluirile lui Ghita: Asemenea minciuna nu puteam sa las

Omul de afaceri Gigi Becali a negat vehement, intr-o conferinta de presa, dezvaluirile lui Sebastian.

Gigi Becali: Eu nu ma duc ca Dragnea sa ii duc sorici lui Codruta, sa ii tai eu porcul/ Daca au doar doua poze cu ea, atunci e sfanta (VIDEO)

Gigi Becali s-a dezlantuit vineri intr-o conferinta de presa la adresa lui Sebastian Ghita. Omul de afaceri a afirmat ca el niciodata nu ar fi stat dupa Laura Codruta Kovesi cum a facut Ghita si alte.

Sebastian Ghita: in Romania, politicienii se ascund ca ilegalistii si nu ii cauta nimeni. Nu vad o problema in a schimba informatii cu SRI-ul. E firesc si util

Fostul deputat, Sebastian Ghita, pe numele caruia inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a emis un mandat european de arestare, a declarat, miercuri, ca nu considera o problema schimbarea de informatii cu SRI atunci cand se intocmeste lista unui cabinet. Acesta a spus ca, in locul lui Victor Ponta si al lui Liviu Dragnea, ar recunoaste foarte repede, argumentand ca e firesc si normal sa colaborezi cu SRI atunci cand stabilesti Guvernul.

Sebastian Ghita, detalii de la petrecerile SRI: Erau si demnitari care nu erau invitati. Unii erau prostuti, altii aveau gura prea mare a doua zi

Sebastian Ghita i-a spus lui Ion Cristoiu cum alegea SRI oamenii din politica pe care ii invita la petreceri. Erau si demnitari care nu erau invitati. Unii erau prostuti, altii aveau gura prea mare a doua.

Sebastian Ghita, despre petrecerile SRI: Daniel Morar si Traian Basescu nu veneau. Altfel, toti voiau sa ajunga la cat mai multe petreceri si cat mai restranse

Sebastian Ghita a vorbit, intr-un interviu, despre petrecerile SRI. Acesta i-a spus jurnalistului Ion Cristoiu ca toti politicienii erau doritori sa participe la astfel de evenimente si, in acelasi timp, voiau.

Sebastian Ghita: Poate politicienii asteptau o protectie de la SRI... / Onea si Negulescu sunt egali cu criminalii

Sebastian Ghita a sustinut ca se poate ca politicienii sa se fi asteptat la o protectie din partea SRI, dar, chiar si asa, obiceiul de la DNA de a falsifica probe este o crima. Nu se mai poate.

Din cinci televiziuni de stiri, patru au legaturi cu serviciile! Sebastian Ghita: Dan Voiculescu, Cozmin Gusa, Zoltan Teszari au relatii cu SRI (VIDEO)

Patronii a patru televiziuni de stiri, din cele cinci existente pe piata din Romania, au relatii cu serviciile secrete! O recunoaste chiar Sebastian Ghita, un apropiat al serviciilor, prezent timp de multi ani.

Sebastian Ghita acuza: Viata mi-a fost si imi este in pericol

Mi-a fost si imi este frica pentru viata mea, a spus Sebastian Ghita, joi seara, la Antena 3. Nu sunt intr-o situatie usoara, a punctat el. Cunosc bine ce se poate intampla si ce.

Sebastian Ghita, despre cum a cunoscut-o pe Kovesi: Era coada si m-am incris si eu la coada, ca toata lumea

Sebastian Ghita povestit cum a cunoscut-o pe Laura Codruta Kovesi. Ea era procuror general si cred ca am cunoscut-o la una dintre zilele acestea, fie 1 Decembrie, fie ziua SRI-ului, a spus.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )