Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gigi Becali, inregistare telefonica din inchisoare (Romania TV): Pana la Paste voi fi gratiat/ Nu voi mai face politica... ma ocup numai de mantuire/ Apel la religie si lege

Hotnews Hotnews,
 Gigi Becali, inregistare telefonica din inchisoare (Romania TV): Pana la Paste voi fi gratiat/ Nu voi mai face politica... ma ocup numai de mantuire/ Apel la religie si lege

Romania TV a difuzat miercuri seara o inregistrare telefonica cu Gigi Becali. Un discurs tinut pe un ton ridicat si neinteligibil pe alocuri, pigmentat cu pilde religioase la fiecare fraza, in care Becali se plange ca legea nu este respectata in cazul sau si nu i se permite sa-si viziteze familia si sa se opereze. Am platit prejudiciul. Presedintele ar face un bine unui om cu care a stat la masa. Eu asa cred ca trebuie sa faca un presedinte. O sa cer de 100 de ori gratierea. Sunt sigur ca mi-o va acorda pana de Paste, a declarat Becali. continuă pe Hotnews

Rugaciuni pentru libertatea lui Gigi Becali si a verilor lui, in Biserica din Pipera

O biserica intreaga s-a rugat pentru Gigi Becali si verii lui. Preotul de la Biserica din Pipera tinut o slujba speciala atat pentru familia Becali, cat si pentru ceilalti grei ai fotbalului, care au ajuns.

Becali, primul interviu din puscarie: Sunt sigur ca Basescu imi va da gratierea pana in Paste. Puscariile din Romania sunt enclave de tinere de sclavi

Gigi Becali a acordat miercuri primul interviu telefonic din puscarie pentru postul Romania TV, cel care de luni de zile preseaza pentru eliberarea sa si, mai nou, a lui Gica Popescu. Becali crede ca presedintele Traian Basescu il va elibera, desi acesta tocmai a spus ca nu va interveni peste decizia justitiei niciodata. Becali afirma ca in puscariile din Romania se omoara oameni, iar detinutii sunt sclavi si ca nu se aplica legea. Patronul Stelei are de executat trei ani si jumatate de inchisoare, incepand din mai 2013.

Mama lui Gigi Becali cere gratierea fiului. A depus o noua cerere la Cotroceni

Alexandra Becali, mama lui Gigi Becali, si avocatul acestuia au fost la Palatul Cotroceni in aceasta dimineata unde au depus o cerere de gratiere. Este a doua cerere care ajunge pe masa presedintelui Traian.

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri. Asta dupa ce latifundiaru a cerut intreruperea executarii pedepsei din motive medicale. Becali a cerut si o permisie de 30 de zile la care ar ave.

Gigi Becali a trimis Parlamentului o petitie in care arata ca este torturat: Nu mi se permite internarea intr-un spital fara paza

Omul de afaceri Gigi Becali, a trimis Comisiei de abuzuri din Parlament o petitie prin care cere incetarea abuzurilor la care sustine ca este supus. Acesta reclama ca este torturat si ca are parte de tratamente inumane in detentie.

Mama lui Gigi Becali a depus o cerere de gratiere la Cotroceni

Mama lui Gigi Becali, Alexandra, a depus o cerere de gratiere a fiului sau, la Palatul Cotroceni, pentru care a adunat 60. 000 de semnaturi. Aceasta este a doua cerere de gratiere, dupa cea depusa de una dintre.

Gigi Becali, petitie la Comisia pentru drepturile omului in care se plange ca nu a fost lasat sa se opereze

Avocata lui Gigi Becali a depus o plangere la Comisia pentru drepturile omului din cadrul Camerei Deputatilor, pentru ca nu a fost lasat sa se opereze. in document, latifundiarul din Pipera se plange ca nu a fost.

Mihai Stoica vrea sa iasa din inchisoare.

Managerul clubului de fotbal Steaua, Mihai Stoica, vrea sa iasa din inchisoare. El sustine ca faptele pentru care a fost condamnat s-au prescris, conform B1 TV. Citeste si: Avocatul lui Jean Padureanu vrea intreruperea executarii pedepsei din motive medicale.

FRF le-a retras licentele de impresari lui Victor si Ioan Becali, dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor, Victor si Ioan Becali nu mai sunt impresari. Federatia Romana de Fotbal le-a retras licentele, iar cei doi nu mai figureaza pe lista agentilor din Romania.

MM Stoica vrea eliberarea din inchisoare la Tribunalul Bucuresti. Ce solicita in instanta fostul manager de la Steaua

Mihai Stoica, condamnat saptamana trecuta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, a depus la Tribunalul Bucuresti o actiune prin care spera la eliberarea sa din penitenciar. Instanta l-a condamnat pentru doua infractiuni de inselaciune si a constatat prescrierea in cazul a altor trei infractiuni de spalare de bani si evaziune fiscala, desi procurorii care l-au anchetat au solicitat implinirea prescriptiei pentru toate infractiunile atribuite lui Stoica conform noului cod penal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )