Libnet.ro
UNICEF

23:45

Golanca de la Roland Garros: Sara Errani, explicatii penibile pentru comportamentul ei

Adevărul Adevărul,
Golanca de la Roland Garros: Sara Errani, explicatii penibile pentru comportamentul ei

Meciul dintre Kiki Bertens 8 WTA) si Sara Errani 150 WTA) din turul II de la French Open a aratat ca, din pacate, nu oricine care intra pe o arena sportiva a invatat despre valorile morale pe care ar trebui sa le aiba un sportiv. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

VIDEO Scene incredibile la Roland Garros: Kiki Bertens a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, iar adversara a injurat-o la finalul partidei

Kiki Bertens si Sara Errani au oferit un meci epic la Roland Garros: duel de trei ore si 11 minute. S-a impus olandeza cu 9-7 in decisiv, iar aceasta a parasit terenul intr-un scaun cu rotile din cauza durerilor musculare. De cealalta parte, italianca i-a urat de bine adversarei in cel mai dulce stil italian cu putinta.

DigiSport: Cum a surprins-o Sarra Errani pe Kiki Bertens la vestiare, dupa meciul cu cantec de la Roland Garros: Arata perfect

Kiki Bertens 8 WTA) a trecut de Sara Errani 150 WTA) in turul doi la Roland Garros, scor 7-6 5), 3-6, 7-9, meci la finalul caruia a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, acuzand probleme musculare si pe tot parcursul setului decisiv.

Scandal la Roland Garros. Jucatoare, scoasa intr-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit Du-te dracului!

Kiki Bertens a obtinut calificarea in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sara Errani, scor 7-6, 3-6, 9-7. Partida castigata de favorita numarul 5 a intrecerii a durat 3 ore si 11 minute. Iar jucatoarea din Olanda a avut mari probleme in ultima parte a meciului, din .

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

Digisport: La ce s-a gandit Simona Halep cand ii era frig pe teren si cum a aparut imbracata la Roland Garros

Simona Halep a trecut de Sara Sorribes Tormo cu 6-4, 6-0 si s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Irina Begu. Frigul de la Paris le-a dat batai de cap organizatorilor, iar Simona Halep a spus ca a intampinat si ea dificultati.

Ce i-a facut Djokovic unui fan ce purta o sapca cu Federer, la Roland Garros! S-a incins de tot

Novak Djokovic a debutat in forta la Roland Garros. El a fost vigilent atat pe teren, cat si tribuna, unde a vazut un fan care a tinut sa-l agaseze purtand o sapca cu insemnele lui Roger Federer. Replica nu s-a lasat asteptata. Atmosfera s-a incins la Roland Garros. Djokovic, reactie imprevizibila pentru un fan carepurta .

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

Simona Halep scapa de o mare rivala la Roland Garros

Un nou cap de serie a cazut in turneul feminin de la Roland Garros, miercuri, in faza turului al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )