Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Scene incredibile la Roland Garros: Kiki Bertens a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, iar adversara a injurat-o la finalul partidei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scene incredibile la Roland Garros: Kiki Bertens a parasit terenul intr-un scaun cu rotile, iar adversara a injurat-o la finalul partidei

Kiki Bertens si Sara Errani au oferit un meci epic la Roland Garros: duel de trei ore si 11 minute. S-a impus olandeza cu 9-7 in decisiv, iar aceasta a parasit terenul intr-un scaun cu rotile din cauza durerilor musculare. De cealalta parte, italianca i-a urat de bine adversarei in cel mai dulce stil italian cu putinta. continuă pe Hotnews

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16).

Roland Garros: Madison Keys si Angelique Kerber au parasit competitia Svitolina, Bertens si Muguruza, in turul doi

Kaja Juvan 103 WTA) si Shuai Zhang 40 WTA) au produs surprizele zilei la Roland Garros, dupa ce le-au eliminat pe Angelique Kerber favorita 18), respectiv Madison Keys 12), in primul tur al competitiei. Mai departe s-au calificat favorite precum Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) sau Garbine Muguruza 11, dupa un meci foarte dificil cu Tamara Zidansek).

Scandal la Roland Garros. Jucatoare, scoasa intr-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit Du-te dracului!

Kiki Bertens a obtinut calificarea in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sara Errani, scor 7-6, 3-6, 9-7. Partida castigata de favorita numarul 5 a intrecerii a durat 3 ore si 11 minute. Iar jucatoarea din Olanda a avut mari probleme in ultima parte a meciului, din .

Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Finalista la US Open si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului, Victoria Azarenka cap de serie numarul 10) a parasit Roland Garros-ul in turul al doilea.

Roland Garros: Sofia Kenin, victorie in 3 seturi Mladenovic, Brady si Vekic, eliminate in primul tur (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova favorita numarul 2) a castigat cu ceva dificultate trei seturi) in primul tur de la Roland Garros contra jucatoarei Mayar Sherif Egipt, 172 WTA, venita din calificari). Nici Sofia Kenin favorita 4) nu a avut un meci usor in mansa inaugurala. Nume importante au parasit prematur competitia: Jennifer Brady favorita 21), Donna Vekic favorita 26) si Kristina Mladenovic 44 WTA).

Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata fara drept de apel de Elena Rybakina (6-0, 6-3)

Sorana Cirstea 83 WTA) a parasit turneul de la Roland Garros inca din runda inaugurala, sportiva noastra fiind invinsa de favorita numarul 14, Elena Rybakina. Confruntarea de o ora si 5 minute i-a revenit de-o maniera categorica sportivei care reprezinta Kazahstanul, scor 6-0, 6-3.

Roland Garros: Finalista in 2019, Marketa Vondrousova a fost eliminata fara drept de apel

Cap de serie numarul 15, Marketa Vondrousova a parasit turneul de la Roland Garros inca din turul intai. Finalista la Paris in 2019, sportiva din Cehia a fost invinsa de Iga Swiatek 53 WTA). Reamintim ca Marketa se afla pe partea de tablou a Simonei Halep.

VIDEO Roland Garros: Nadal, Thiem, Zverev si Wawrinka, in turul trei John Isner, eliminat de fiul unui castigator de Grand Slam (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au intampinat probleme, miercuri, in turul doi de la Roland Garros. Rafael Nadal cap de serie nr. 2), Dominic Thiem 3), Alexander Zverev 6), Diego Schwartzman 12) si Stan Wawrinka 16) au obtinut victorii categorice si merg in faza urmatoare a competitiei. Surpriza zilei a fost reusita de Sebastian Korda 213 ATP, fiul lui Petr Korda, castigator la Australian Open in 1998), care l-a invins pe John Isner favorit 21).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )