Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova

Bisericile si manastirile din Republica Moldova au avut enorm de suferit in perioada sovietica: cele mai frumoase manastiri si biserici au fost inchise si transformate in depozite, sali de sport, cluburi sau spitale. continuă pe Adevărul

Cele mai bune universitati din Republica Moldova

In Republica Moldova exista 28 de institutii de invatamant superior. Dintre acestea, 17 sunt de stat, iar 11 private. Cele mai bune universitati din Republica Moldova pot fi gasite nu doar la Chisinau, dar si la nordul sau in sudul tarii. Haideti sa vedem cateva dintre ele.

FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Orasul Monemvasia, din Grecia, se numara printre cele mai frumoase orasele din lume, adevarate oaze de relaxare pentru turistii dornici sa se refugieze departe de lumea dezlantuita.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

FOTO Cele mai curate orase din lume

Cele mai curate orase din lume. Curatenia unui oras arata de multe ori gradul de civilizatie a locuitorilor sai. Mai mult, o infrastructura prietenoasa cu mediul are capacitatea de a atrage zeci de mii de turisti anual. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai curate orase din lume.

Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

Cele mai dure lovituri din K1. Cea mai spectaculoasa, dar si periculoasa metoda de a incheia un meci in sporturile de contact este KO-ul, procedeu provocat intotdeauna de lovituri naprasnice cu pumnii sau picioarele executate de un combatant, care il trimit pe adversar la podea.

Cum sa-i spui ca o iubesti, de Valentines Day. Cele mai frumoase mesaje

Valentines Day, sarbatoarea indragostitilor de pe 14 februarie, face mare valva in special pentru tineri. In acest sens, tocmai pentru ca unuii sunt fie romantici cu aceasta ocazie, fie se amuza pe baza acestei.

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Gazele si carbunii incing negocierile cu FMI. Calendarul liberalizarii si situatia CE Hunedoara, cele mai fierbinti teme din energie in discutiile de luni

Delegatia Fondului Monetar International vrea sa reluam liberalizarea preturilor la gazele pentru populatie si sa lichidam Complexul Energetic Hunedoara, care detine minele din Valea Jiului. Discutiile, ajunse sambata in impas, vor fi reluate luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )