Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Orasul Monemvasia, din Grecia, se numara printre cele mai frumoase orasele din lume, adevarate oaze de relaxare pentru turistii dornici sa se refugieze departe de lumea dezlantuita. continuă pe Adevărul

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

Romania noului val, unul dintre cele mai provocatoare proiecte editoriale colaborative: Cartea constituie un puternic semnal ca Romania este capabila sa produca elite

Volumul Romania noului val reuneste in premiera viziunile despre viitor a 77 de tineri de succes, antreprenori, lideri emergenti din Generatia Y cu varste sub 40 de ani), scrie noulval. ro. Cartea este una.

Swiss Leaks: Un roman a ascuns peste 800 de milioane de dolari, ajutat de una din cele mai mari banci elvetiene

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Swiss Leaks: Una din cele mai mari banci elvetiene, acuzata ca a ajutat inclusiv romani sa faca evaziune fiscala

Una dintre cele mai mari banci elvetiene este implicata intr-un scandal international. HSBC este acuzata ca si-a ajutat clientii sa faca evaziune fiscale, iar romanoo suunt pe locul 39 in topul clientilor.

Cele mai vandute piese auto la noi sunt sistemele de suspensie

Cele mai vandute piese auto in tara noastra au fost, anul trecut, legate de sistemul de suspensie, urmate de piesele auto aferente sistemului de franare si de produsele ce tin de reviziile tehnice periodice filtre, ulei etc), din cauza starii extrem de proaste a drumurilor autohtone, conform unei analize a portalului Autohut. ro, trimise astazi redactiei.

Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare

Pentru un pescar, indiferent ca o face din pasiune sau din necesitate de a-si asigura traiul zilnic, nimic nu se compara cu o zi petrecuta in mijlocul frumusetilor naturii, in asteptarea prazii perfecte. Pentru cei care vor sa se relaxeze pe malul Dunarii si sa plece acasa cu o captura impresionanta, propunem cateva dintre cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare.

Cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti

In ultima vreme, in parcurile din Bucuresti se gasesc locuri special amenajate pentru cainii cu stapan. Concret, este vorba de tarcuri in care cainii se pot juca si pot alerga alaturi de celelalte patrupede scoase la plimbare. Trecem in revista cateva dintre cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti.

Sport la tine acasa! Cele mai eficiente clipuri cu antrenamente fizice! VIDEO

De la Jane Fonda sau Cher si pana la Cindy Crawford, Claudia Schiffer ori Marisa Tomei, iata cateva dintre cele mai reusite clipuri cu antrenamente fizice lansate de-a lungul anilor de vedete si nu numai! .

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )