Libnet.ro
UNICEF

07:00

Google impune o conditie fara precedent care vizeaza toate telefoanele

Playtech Playtech,
Google impune o conditie fara precedent care vizeaza toate telefoanele

Pe scurt, Android e un sistem de operare open source, dar controlat de Google cand vine vorba de acces la Play Store. Si fara Play Store inseamna ca nu prea ai alternative ca sa descarci. continuă pe Playtech

Viorica Dancila, proces fara precedent in plina campanie prezidentiala. Premierul acuza ca i s-ar fi folosit numele in mod abuziv

Premierul Viorica Dancila si PSD se adreseaza judecatorilor intr-un proces care vizeaza principalul furnizor de servicii de gazduire si inregistrare domenii din Romania, dar si Institutul National de.

Scandal fara precedent la Puterea Dragostei. Un concurent casatorit a intrat in casa. Ce au facut sefii Kanal D

Scandal fara precendent la Puterea Dragostei! in cele doua sezoane pe care le are emisiunea, sefii s-au confruntat doar de doua ori cu aceasta situatie. Un concurent care este casatorit a avut curajul sa minta productia si sa sustina cu vehementa ca este singur si ca-si cauta iubirea. Acest lucru nu este deloc in conformitate .

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

incheierea de acorduri care vizeaza denaturarea concurentei - caz de excludere insuficient aprofundat de catre autoritatile contractante

Unul dintre cazurile facultative de excludere, nou introduse atat in legislatia interna, cat si in cea unionala, respectiv cel privind incheierea de acorduri care vizeaza denaturarea concurentei ridica serioase probleme in practica, fiind de cele mai multe ori trecut cu vederea, atat de catre autoritatile contractante, cat si de catre organismele investite cu solutionarea contestatiilor in procedurile de achizitie publica. Cazul de excludere in discutie este reglementat in legislatia interna, la art. 167 alin. 1) lit. d) raportat la alin. 5) si 6) al aceluiasi text legal din Legea nr. 982016 privind achizitiile publice, care transpune textul art. 57 alin. 4) lit. d) din Directiva 201424.

VIDEO Scandal fara precedent in Consiliul Superior al Magistraturii. Savonea sesizeaza CCR in cazul Anei Birchall, pe care o acuza de subminarea activitatii CSM

Presedintele Consiliului Superior al magistraturii, Lia Savonea, a anuntat marti seara sesizarea Curtii Constitutionale in cazul ministrului Justitiei, Ana Birchall, pe care o acuza de ingerinta grava in activitatea procurorilor si actiuni de subminare a autoritatii Consiliului. De asemenea, Savonea a anuntat ca initiaza propuneri de modificari legislative, asa incat membrii CSM care lipsesc nejustificat de la sedinte sa isi piarda mandatul. Ea a facut acest anunt dupa ce marti a esuat pentru a sasea oara in demersul de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, pentru ca la sedinta de plen nu a fost cvorum, ca urmare a absentei procurorilor.

Soc la Casa Regala: Tatal lui MEGHAN MARKLE a decis sa spuna TOT! Scandalul fara precedent ajunge in instanta

Tatal lui Meghan Markle isi apara alegerea de a face publice parti din scrisoarea pe care spune ca fiica sa i-a trimis-o mai devreme anul acesta. Aceasta este scrisoare din cauza careia Printul Harry si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )