Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Scandal fara precedent in Consiliul Superior al Magistraturii. Savonea sesizeaza CCR in cazul Anei Birchall, pe care o acuza de subminarea activitatii CSM

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scandal fara precedent in Consiliul Superior al Magistraturii. Savonea sesizeaza CCR in cazul Anei Birchall, pe care o acuza de subminarea activitatii CSM

Presedintele Consiliului Superior al magistraturii, Lia Savonea, a anuntat marti seara sesizarea Curtii Constitutionale in cazul ministrului Justitiei, Ana Birchall, pe care o acuza de ingerinta grava in activitatea procurorilor si actiuni de subminare a autoritatii Consiliului. De asemenea, Savonea a anuntat ca initiaza propuneri de modificari legislative, asa incat membrii CSM care lipsesc nejustificat de la sedinte sa isi piarda mandatul. Ea a facut acest anunt dupa ce marti a esuat pentru a sasea oara in demersul de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, pentru ca la sedinta de plen nu a fost cvorum, ca urmare a absentei procurorilor. continuă pe Hotnews

Scandal fara precedent la Puterea Dragostei. Un concurent casatorit a intrat in casa. Ce au facut sefii Kanal D

Scandal fara precendent la Puterea Dragostei! in cele doua sezoane pe care le are emisiunea, sefii s-au confruntat doar de doua ori cu aceasta situatie. Un concurent care este casatorit a avut curajul sa minta productia si sa sustina cu vehementa ca este singur si ca-si cauta iubirea. Acest lucru nu este deloc in conformitate .

MAGISTRATII, NEMULTUMITI DE LIA SAVONEA, PRESEDINTELE CSM Scandal in Consiliul Superior al Magistraturii

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost convocat pentru maine de presedintele Lia Savonea, care incearca pentru a cincea oara sa o instaleze in functia de procuror sef al contestatei Sectii de Investigare a Infractiunilor din Justitie pe Adina Florea.

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

CSM contraataca in scandalul cu ministrul Justitiei privind convocarea sedintei fara consultari

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt, dupa ce Lia Savonea a fost atacata de ministrul Justitiei, Ana Birchall, care i-a reprosat ca nu a consultat membrii CSM inainte de a convoca plenul de.

Google impune o conditie fara precedent care vizeaza toate telefoanele

Pe scurt, Android e un sistem de operare open source, dar controlat de Google cand vine vorba de acces la Play Store. Si fara Play Store inseamna ca nu prea ai alternative ca sa descarci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )