Libnet.ro
UNICEF

15:30

Google ar putea fi si medic: va oferi informatii mai bune despre boli

Adevărul Adevărul,
Google ar putea fi si medic: va oferi informatii mai bune despre boli

Multi oameni cauta pe Google informatii despre bolile de care sufera sau ar putea suferi. Pentru ca asta ar duce si la probleme, Google vine cu o functionalitate care sa le dea raspunsuri mai bune. continuă pe Adevărul

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume.

UNICEF: Romanii vor educatie si sanatate mai bune, precum si un guvern eficient

Un chestionar realizat de Organizatia Natiunilor Unite ONU) la nivel international arata ca printre prioritatile cetatenilor romani pentru urmatorii 15 ani se numara o educatie si o sanatate mai bune, precum si alegerea unui guvern eficient, dupa cum a declarat, ieri, Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania, in cadrul unei conferinte gazduite de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti.

Cele mai bune luni pentru drumetii montane si alte sfaturi importante pentru iubitorii muntelui

Cele mai bune luni pentru drumetii montane. Indiferent de anotimp, cand mergem pe munte trebuie sa plecam la drum cu echipamentul adecvat si sa verificam intotdeauna prognoza meteo, ca sa nu avem surprize neplacute.

Google Chrome iti va consuma mai putine resurse gratie noului update

Noul update pentru Google Chrome rezolva una dintre cele mai mari probleme ale browser-ului. in trecut,unul dintre principalele lucruri prin care Google Chrome s-a remarcat a fost viteza excelenta a acestuia in comparatie cu alte browsere de pe piata. Pe parcurs, insa, acesta s-a transformat intr-unul care consuma o cantitate foarte mare de resurse, motiv [] Google Chrome iti va consuma mai putine resurse gratie noului update Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Examenele Cambridge English pe calculator: statistic, rezultatele sunt semnificativ mai bune

Adolescentii au o prestatie mai buna cand sunt conectati cu tehnologia, sunt mai atenti si creativi. Majoritatea elevilor se pregatesc dupa aceleasi metode, cu aceiasi profesori. Diferenta o face examenul: pe hartie sau calculator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )