Libnet.ro
UNICEF

15:00

UNICEF: Romanii vor educatie si sanatate mai bune, precum si un guvern eficient

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UNICEF: Romanii vor educatie si sanatate mai bune, precum si un guvern eficient

Un chestionar realizat de Organizatia Natiunilor Unite ONU) la nivel international arata ca printre prioritatile cetatenilor romani pentru urmatorii 15 ani se numara o educatie si o sanatate mai bune, precum si alegerea unui guvern eficient, dupa cum a declarat, ieri, Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania, in cadrul unei conferinte gazduite de Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume.

Cele mai bune luni pentru drumetii montane si alte sfaturi importante pentru iubitorii muntelui

Cele mai bune luni pentru drumetii montane. Indiferent de anotimp, cand mergem pe munte trebuie sa plecam la drum cu echipamentul adecvat si sa verificam intotdeauna prognoza meteo, ca sa nu avem surprize neplacute.

Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini second-hand pe motorina, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare, SUV sau premium, luand in calcul un buget de aproximativ 10. 000 de euro.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia celor mai bune 8 jucatoare ale anului 2015

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia la care participa cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015, cu doua luni inainte de turneul de la Singapore, scrie Digi.

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

Care sunt cele mai bune scuze pentru a trage chiulul de la munca si ce motive nu le sunt pe plac sefilor

Daca ai o zi proasta si te gandesti sa te invoiesti de la serviciu, ar trebui sa stii ca o simpla raceala, un accident sau migrenele nu reprezinta, pentru angajatori, motive suficient de bune ca sa lipsesti de la locul de munca.

Perchezitii la locuintele unor elevi si unui profesor suspectat ca ar fi modificat note in catalog, pentru a le facilita intrarea la licee mai bune

Mai multe perchezitii au fost facute la scoala din Soveja, judetul Vrancea, la locuintele unor elevi care au terminat clasa a VIII-a si unui profesor, existand suspiciunea ca dirigintele clasei ar fi modificat.

HOROSCOP TAUR septembrie 2015. Un secret dezvaluit si relatii mai bune

Incepi o perioada de un an in care relatiile amoroasa, de serviciu, prietenie si familie se imbunatatesc. Astfel, ai parte de sprijinul de care ai nevoie si te simti mai implinita) in viata personala sau profesionala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )