Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gorj: Opt persoane, retinute in dosarul de obtinere frauduloasa a permiselor auto

B1 B1,
Gorj: Opt persoane, retinute in dosarul de obtinere frauduloasa a permiselor auto

Un numar de opt persoane au fost retinute in dosarul de obtinere frauduloasa a permiselor de conducere auto , in urma perchezitiilor, care au avut loc, luni, in Judetul Gorj. Medici, asistente, dar si. continuă pe B1

DGA: 17 perchezitii in Gorj, intr-un dosar de obtinere frauduloasa a permiselor de conducere.

Politia din cadrul Directiei Generale Anticoruptie D. ) va efectua, luni, 17 perchezitii pe raza judetului Gorj, pentru fapte de coruptie, respectiv eliberarea unor documente medicale si alte inscrisuri necesare pentru obtinerea permisului de conducere, precum si pentru promovarea probei practice in vederea obtinerii permisului de conducere. Potrvit unui comunicat al DGA, vor fi puse in executare 16 mandate de aducere, iar fata de doiagenti de politie si un informatician, toti din cadrul .

UPDATE. ZECE persoane retinute in dosarul permiselor de la Gorj.

Zece persoane au fost retinute in dosarul permiselor auto de la Gorj. Anchetatorii ii acuza ca din cauza lor a crescut numarul accidentelor rutiere. Procurorii Parchetului Generalau dispus inceperea urmaririi penale fata de 16 persoane in doua cauze penale complexe in care se efectueaza cercetari in legatura cu o retea alcatuita din medici, asistente medicale, instructori auto, agenti de politie si alte persoane care constituisera o adevarata filiera pentru obtinerea frauduloasa de .

Opt persoane, ranite intr-un accident in Timis.

Opt persoane au fost ranite intr-un accident produs, luni, in judetul Timis. Un autobuz care ducea 16 muncitori la o fabrica s-a prabusit intr-un rau, transmite Realitatea TV. Citeste si: Accident pe DN 1 soldat cu doi morti si sase raniti Accidentul a avut loc in jurul orei 06. 20, a anuntat purtatoarea de cuvant a ISU Banat, Sindia Vlaia. Din primele informatii, sistemul de franare al autobuzului s-a blocat. Stire in curs de actualizare.

DGA: 17 perchezitii in Dolj, intr-un dosar de obtinere frauduloasa a permiselor de conducere.

Politia din cadrul Directiei Generale Anticoruptie D. ) va efectua, luni, 17 perchezitii pe raza judetului Dolj, pentru fapte de coruptie, respectiv eliberarea unor documente medicale si alte inscrisuri necesare pentru obtinerea permisului de conducere, precum si pentru promovarea probei practice in vederea obtinerii permisului de conducere. Potrvit unui comunicat al DGA, vor fi puse in executare 16 mandate de aducere, iar fata de doiagenti de politie si un informatician, toti din cadrul .

VIDEO Scandal violent intr-un club din Cimpeni: 9 persoane retinute de politisti

Cinci persoane au fost retinute pentru o perioada de 24 de ore si sunt propuse pentru arestare preventiva dupa ce politistii au stabilit ca sunt vinovate de producerea unui scandal provocat in urma cu o saptamana intr-un club din Cimpeni.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )