Libnet.ro
UNICEF

00:07

GRAFIC. Situatia cazurilor de coronavirus din Romania

România Liberă România Liberă,
GRAFIC. Situatia cazurilor de coronavirus din Romania

Un numar de 1. 452 de persoane au fost confirmate, pana in prezent, in Romania, cu noul coronavirus, . continuă pe România Liberă

Harta pe judete a cazurilor de coronavirus din Romania. Peste 1.200 de persoane confirmate la nivel national si 24 de decese

Coronavirusul a ucis 24 de persoane pe teritoriul Romaniei, pana in momentul de fata.

CORONAVIRUS |Al 18-lea deces din Romania. O femeie de 76 de ani, din Cluj, cu hipertensiune si diabet zaharat

Autoritatile romane au anuntat, joi, un al 18-lea deces printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, este vorba despre o femeie in varsta de 76.

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

Cum incearca austriecii sa aduca in tara ingrijitoarele din Romania, in plina pandemie de coronavirus: Zbor special din Timisoara si ajutoare de stat de sute de euro

Aproape 300 de ingrijitoare din Romania si din Bulgaria sunt asteptate sa soseasca luni in Austria, in plina pandemie de coronavirus. in acest moment critic austriecii au mare nevoie de personal din afara.

O luna de la diagnosticarea primului caz de coronavirus in Romania

Primul caz de coronavirus din Romania a fost diagnosticat in 26 februarie. O luna mai tarziu, in tara noastra sunt 906 cazuri de imbolnavire si 17 decese, iar 86 de oameni au fost vindecati.

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

VIDEO Mesajul medicilor timisoreni, care au vindecat cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara

VIDEO) Medicii timisoreni, care au vindecat cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara, au filma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )