Libnet.ro
UNICEF

11:30

Graficul evolutiei pandemiei de COVID-19 in Romania: Mai mult de o treime dintre cazurile din ultima saptamana, in Bucuresti si in patru judete

Hotnews Hotnews,
 Graficul evolutiei pandemiei de COVID-19 in Romania: Mai mult de o treime dintre cazurile din ultima saptamana, in Bucuresti si in patru judete

Peste 34% din totalul cazurilor de COVID-19 din ultima saptamana s-au inregistrat in Bucuresti si in patru judete - Constanta, Cluj, Iasi si Ilfov, conform datelor transmise marti de Institutul National de Sanatate Publica. continuă pe Hotnews

FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Guvernele din zona euro si Banca Centrala Europeana ar putea avea nevoie sa furnizeze mai mult sprijin monetar si fiscal decat s-a estimat initial, din cauza efectelor celui de-al doilea val al al pandemiei de coronavirus Covid-19), se arata intr-un raport al Fondului Monetar International, transmite Reuters, citat de Agerpres.

CORONAVIRUS |Studiu: Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat

Coronavirusul poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost testat pozitiv, potrivit unui studiu Oxford University. Pentru cercetarea.

Topul actorilor care au castigat cel mai mult in ultimul an

Ca in fiecare an, celebra publicatie Forbes a realizat topul celor mai bine platiti actori din lume! Iata care dintre vedetele de la Hollywood au incasat sume fabuloase in ultimul an! .

Proiect ASF: Soferii care fac accidente soldate cu victime ar putea plati cu 40% mai mult pentru RCA

Soferii care produc accidente cu vatamari corporale sau decese vor plati cu 40% mai mult pentru asigurarea RCA in anul urmator, potrivit unui proiect. in prezent, in astfel de situatii, cresterea este de.

Dosarul Wuhan. Mai multe documente arata greselile facute de China in primele etape ale pandemiei (VIDEO)

China a incercat pana acum sa dea vina pe toata lumea pentru pandemia de coronavirus si a respins acuzatiile care i-au fost aduse. Cu toate acestea, mai mult documente divulgate presei arata greselile facute de.

El este barbatul pe care Ducesa Camilla l-a iubit cel mai mult! Nu e Printul Charles, ci un ofiter

Multi critici regali sustin ca viata la palatul britanic ar fi fost mult mai armonioasa daca Charles s-ar fi insurat in tinerete cu Camilla. S-ar fi evitat, astfel, un mariaj nefericit cum a fost cel cu Printesa Diana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )