Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi pelerini din Galati care erau in drum spre Iasi, la hramul Sfintei Parascheva, au fost raniti intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Mai multi pelerini din Galati care erau in drum spre Iasi, la hramul Sfintei Parascheva, au fost raniti intr-un accident rutier

Trei persoane au ajuns vineri la spital dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate intr-un accident pe raza judetului Vaslui, in localitatea Vulturesti. continuă pe Adevărul

HAOS la Londra din cauza BREXIT-ului! Mai multi MINISTRI din guvernul Johnson ameninta cu DEMISIA

Haos in Marea Britanie. Mai multi ministri din Guvernul Johnson ameninta cu demisia dupa esecul negocierilor cu Uniunea European in privinta Brexit-ului. Secretarul pentru cultura, Nicky Morgan, ministrul.

Bianca, o sportiva de performanta din Galati, a disparut fara urma in luna august. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea

In luna august, Bianca Bobu, o sportiva de 19 ani din Galati, a disparut fara urma. Fata locuia la bunica ei, dupace mama ei a murit, iar tatal a plecat in strainatate, a debutat la 16 anila.

De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade. Greseala pe care o fac cei mai multi oameni

Studiile recente au relevat o greseala pe care o fac cei mai multi oameni. De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade. De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade? Cu totii stim ca atunci cand iti bagi hainele la spalat ele se curata instant si de pete, si de germeni.

Acuzatii grave la o scoala din Botosani! Un profesor de sport a lovit mai multi elevi de clasa I

Acuzatii grave la adresa unui profesor de sport din Botosani. Ar fi batut mai multi elevi de clasa I in timpul orelor de curs. Barbatul s-a ales cu dosar penal si a fost dus la audieri alaturi de mai multi.

Update cu probleme la HomeBank-ul ING: mai multi clienti s-au plans de functionarea aplicatiei HomeBank. Ce spune banca

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au intampinat in ultimele saptamani probleme cu aplicatia mobila de home-bank a bancii, erorile mentionate de acestia referindu-se la faptul ca aplicatia nu se mai deschide sau ca nu pot realiza plati cu telefonul.

Purtatorul de cuvant al PSD anunta esecul motiunii de cenzura: Din ce in ce mai multi semnatari au decis sa nu o voteze

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat miercuri ca sunt din ce in ce mai multi parlamentari care au semnat motiunea de cenzura si au luat decizia sa nu o voteze, mentionand ca este convins c?.

Saturn detroneaza Jupiter, descoperindu-se ca are mai multi sateliti

Saturn i-a luat titlul lui Jupiter de planeta cu cei mai multi sateliti naturali, au dezvaluit oamenii de stiinta, scrie BBC.

VIDEO REPORTAJ Parcul Natural Vacaresti. Ce mituri si povesti ascunde cel mai salbatic loc din Bucuresti

La un sfert de ora de mers pe jos de centrul Bucurestiului se afla un loc inedit si salbatic - Parcul Natural Vacaresti. Unii ii mai spun Delta dintre blocuri, altii nici macar nu stiu ce ascunde digul de pe Splaiul Unirii. Zona mai pastreaza inca amintirea caselor care au fost demolate la ordinul lui Nicolae Ceausescu, cel care voia sa transforme Bucurestiul intr-un port la Dunare. Dan Barbulescu, directorul Asociatiei Parcul Natural Vacaresti a explicat, pentru HotNews. ro, ce mituri se spun despre acest loc si ce povesti ascunde oaza din desertul de beton.

CCIR a finalizat topul celor mai performante companii din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,.

Peste 12.600 de companii - in topul celor mai performante firme din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )