Libnet.ro
UNICEF

10:45

Masuri fara precedent la pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iasi. Anunt de ULTIM MOMENT pentru credinciosi

B1 B1,
Masuri fara precedent la pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iasi. Anunt de ULTIM MOMENT pentru credinciosi

In perioada 11 14 octombrie a. c. , jandarmii vor actiona pentru desfasurarea in conditii de siguranta publica a pelerinajului la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, in municipiul Iasi, una dintre. continuă pe B1

Lia Savonea denunta criza fara precedent din CSM si sesizeaza CCR cu privire la actiunile Anei Bircahll

Presedintele CSM Lia Savonea a denuntat marti, intr-o declaratie de presa, criza fara precedent din cadrul institutiei generata de lipsa cvorumului de la sedintele de plen, anuntand totodata ca va.

VIDEO Scandal fara precedent in Consiliul Superior al Magistraturii. Savonea sesizeaza CCR in cazul Anei Birchall, pe care o acuza de subminarea activitatii CSM

Presedintele Consiliului Superior al magistraturii, Lia Savonea, a anuntat marti seara sesizarea Curtii Constitutionale in cazul ministrului Justitiei, Ana Birchall, pe care o acuza de ingerinta grava in activitatea procurorilor si actiuni de subminare a autoritatii Consiliului. De asemenea, Savonea a anuntat ca initiaza propuneri de modificari legislative, asa incat membrii CSM care lipsesc nejustificat de la sedinte sa isi piarda mandatul. Ea a facut acest anunt dupa ce marti a esuat pentru a sasea oara in demersul de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, pentru ca la sedinta de plen nu a fost cvorum, ca urmare a absentei procurorilor.

Google impune o conditie fara precedent care vizeaza toate telefoanele

Pe scurt, Android e un sistem de operare open source, dar controlat de Google cand vine vorba de acces la Play Store. Si fara Play Store inseamna ca nu prea ai alternative ca sa descarci.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )