Libnet.ro
UNICEF

15:15

GRAV ACCIDENT RUTIER in Arges: Doua autobuze s-au ciocnit,14 raniti, dintre care doi sunt in stare grava. A fost declansat PLAN ROSU de interventie (FOTO)

B1 B1,
GRAV ACCIDENT RUTIER in Arges: Doua autobuze s-au ciocnit,14 raniti, dintre care doi sunt in stare grava. A fost declansat PLAN ROSU de interventie (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc in noaptea de joi spre vineri in localitatea argeseana Vulturesti, in urma caruia cel putin 14 persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare. continuă pe B1

GRAV ACCIDENT RUTIER in Arges: Doua autobuze s-au ciocnit,14 raniti, dintre care doi sunt in stare grava. A fost declansat PLAN ROSU de interventie (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc in noaptea de joi spre vineri in localitatea argeseana Vulturesti, in urma caruia cel putin 14 persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare.

Doua autobuze in care se aflau 80 de persoane, implicate intr-un accident rutier in Arges. Planul rosu de interventie a fost activat

Doua autobuze au fost implicate intr-un accident rutier produs in noaptea de joi spre vineri in localitatea argeseana Vulturesti, autoritatile activand planul rosu de interventie, au.

Activitati riscante la volan care pot duce la un accident rutier

Bruscarea comenzilor autoturismului, nepastrarea distantei fata de masina din fata sau condusul atunci cand suntem obositi se numara printre comportamentele considerate riscante de catre politisti, care ne aduc mai aproape de un accident rutier.

Accident rutier neobisnuit pe un drum din Romania. Un TAB al Armatei Romane a ajuns intr-un sant

Un accident rutier neobisnuit a avut loc pe drumul dinspre Ploiesti spre Focsani. in accident, a fost implicat un camion militar care transporta un TAB al armatei romane, conform libertatea. ro in.

Om de afaceri din Buzau, implicat intr-un accident rutier. A ajuns cu masina intr-un santier, dupa ce a pierdut controlul volanului

Omul de afaceri buzoian, Ion Burlacu, a fost implicat, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier usor in giratoriul din dreptul cartierului Orizont. Patronul grupului RomplastRecomplast conducea un vehicul de teren, a pierdut controlul volanului, a lovit o bordura dupa care a intrat cu autovehiculul in gardul santierului din apropiere, unde se aflau cativa muncitori.

Accident cu 13 victime in Arges, dupa ce doua autobuze in care se aflau angajati de la Dacia s-au ciocnit. Autoritatile au pus in aplicare planul rosu de interventie

Un grav accident rutier a avut loc in noaptea de joi spre vineri, in comuna argeseana Vulturesti. Doua autobuze in care se aflau aproximativ 80 de angajati ai Uzinei Dacia s-au ciocnit, dupa ce unul dintre soferi a efectuat o manevra brusca, incercand sa evite un caine.

Accident rutier soldat cu 20 de raniti, in Arges

Un accident grav de circulatie a avut loc in dreptul localitatii argesene Vulturesti.

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier. Traficul pe Soseaua de Centura este ingreunat

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe Soseaua de Centura a Capitalei. La fata locului au intervenit echipaje SMURD cu echipamente de descarcerare, din cauza ca una dintre victime a ramas blocata in masina, arata News. ro. Traficul este ingreunat la intersectia cu Autostrada Soarelui.

Si-a cumparat masina din banii castigati la Loto, dar a murit intr-un cumplit accident rutier

Sfarsti tragic pentru un barbat din Botosani, care anul trecut a castigat la Loto 5/40 fabuloasa suma de 339. 000 de lei! Barbatul a murit, pe data de 8 august, intr-un complit accident de.

Tragedie in Tulcea. Consilierul judetean Constantin Cabaua a murit intr-un accident rutier

Constantin Cabaua, consilier judetean la Tulcea, a murit pe 31 august intr-un accident de circulatie care a avut loc intre localitatile Cerna si Mircea Voda.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )