Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

GRAV accident rutier in Sibiu. O soferita A iNTORS MASINA pe autostrada A1. Bilantul VICTIMELOR

Trei autoturisme au fost implicate, marti, intr-un accident rutier provocat de o soferita care a intors neregulamentar pe autostrada A1, in judetul Sibiu. in accident, sase persoane au fost.

GRAV accident rutier in Bacau. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN2, in judetul Bacau, sapte persoane, printre care si trei copii, unul de doar un an, ajungand la spital. Vinovat de producerea accidentului este un sofer, in.

Autocarul nationalei Romaniei de handbal pe plaja, avariat grav dupa un accident rutier in Muntenegru

Un autocar care transporta loturile de juniori ale Romaniei la disciplina sportiva handbal pe plaji a fost implicat intr-un accident rutier in Muntenegru.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat. Soferul si-a salvat familia si... Este TRAGIC ce s-a intamplat

Un autoturism condus de un barbat in varsta de 65 de ani s-a rasturnat pe o strada din Ramnicu Sarat. Soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a parasit carosabilul si s-a rasturnat intr-un.

O masina de Politie, aflata in misiune, implicata intr-un accident in Capitala: Bilantul victimelor

O masina de Politie aflata in misiune a fost lovita marti seara, in Capitala, de un autoturism, care, potrivit primelor informatii, nu ar fi acordat prioritate autospecialei, informeaza.

FOTO Grav accident pe Drumul European 581, in apropiere de Barlad. Un barbat in stare critica in urma impactului violent dintre un tir si o masina de teren

Un grav accident rutier s-a produs marti, 3 iulie, in jurul orei 22. 00, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Sarbi, din judetul Vaslui.

Caz HALUCINANT: O femeie declarata moarta dupa un accident rutier, a fost gasita vie la morga

O femeie din Africa de Sud, declarata moarta in urma unui accident rutier, a fost gasita in viata, la morga. Totul s-a intamplat pe 24 iunie dupa un grav accident rutier. Paramedicii au constatat ca cele .

GRAV accident in Capitala. O masina s-a rasturnat in plina intersectie. Bilantul VICTIMELOR

Doua vehicule au fost implicate intr-un accident rutier pe Soseaua Viilor, la intersectie cu strada Constantin Istrati, in Bucuresti, din care unul s-a rasturnat. Astfel, un barbat, in varsta de 64 de ani,.

Trafic iNGREUNAT pe Tranfagarasan, la o zi dupa redeschidere:O masina si doua motociclete implicate intr-un accident rutier. BILANTUL VICTIMELOR

Un barbat de 33 de ani a fost ranit dupa ce motocicleta pe care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. De asemenea, in accident au mai fost implicate o alta motocicleta si un autoturism,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )