Libnet.ro
UNICEF

05:15

GRAV accident rutier! Primarul de Husi a fost implicat in eveniment

B1 B1,
GRAV accident rutier! Primarul de Husi a fost implicat in eveniment

Primarul municipiului Husi a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier, in apropiere de Barlad. Masina in care se afla edilul, a fost tamponata frontal de un alt autoturism. Acesta se. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Bihor. Un microbuz de transport persoane si o masina s-au ciocnit. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc pe DN 76, intre localitatile Tasad si Dragesti, judetul Bihor, dupa ce soferul unui autoturism a efectuat o depasire neregulamentara, a patruns pe contrasens, si s-a ciocnit.

Grav accident de circulatie pe drumul dintre Timisoara si Buzias. O tanara de 28 de ani si-a pierdut viata

Sambata dimineata, pompierii de la ISU Timis au fost solicitati sa intervina la un grav accident rutier, pe drumul care leaga Timisoara de Buzias.

Primar PSD din Moldova, implicat intr-un accident rutier

Un eveniment rutier in care a fost implicat primarul din Husi, de la PSD, a avut loc in aceasta dimineata, la iesirea din municipiul Barlad, spre Perieni informeazavremeanoua. ro. Primarul Ciupilan se.

Un angajat al INP, implicat intr-un accident rutier in satul Peresecina

Un angajat al INP de 28 de ani a fost implicat intr-un accident rutier joi, 13 decembrie, in satul Peresecina. Fiind la volanul unei masini de model Toyota Corola, din cauza conditiilor meteo nefavorabile a derapat de pe carosabil si s-a ciocnit intr-un automobil demodel Renault Megane.

GRAV accident rutier in Bucuresti! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 54 de ani, a pierdut controlul volanului, miercuri dimineata, in jurul orei 5:00, pe Soseaua Chitilei spre Bulevardul Ion Mihalache din Capitala, a lovit refugiul statiei STB Crinului s.

Accident rutier cu victime incarcerate. Doua autoturisme au fost implicate

Doua autoturisme au fost implicate sambata, 15 decembrie, intr-un accident rutier. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane.

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, in apropiere de municipiul Petrosani.

VIDEO Accident rutier mortal pe DN 7. Soferul unui autotren care transporta carne a pierdut controlul masinii

Un accident rutier mortal a avut loc, vineri dimineata, pe Drumul National 7. Soferul unui autotren a pierdut controlul directiei.

HAOS pe DN 1, dupa un CUMPLIT ACCIDENT. Bilantul VICTIMELOR

Un grav accident rutier s-a produs vineri seara pe DN1, in comuna Maneciu, traficul in zona fiind blocat. in accident au fost implicate doua autovehicule in care se aflau opt pasageri, informeaza.

ULTIMA ORA: SOC in Romania! 2 cunoscuti POLITICIENI tocmai AU MURIT in urma unui ACCIDENT RUTIER!

Tragedie in Braila. Doi politicieni locali au murit pe loc, intr-un accident de masina. Este vorba despre primarul si fostul viceprimar din Vintileasca, scrie observator. tv Masina celor doi a luat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )