Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primar PSD din Moldova, implicat intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Primar PSD din Moldova, implicat intr-un accident rutier

Un eveniment rutier in care a fost implicat primarul din Husi, de la PSD, a avut loc in aceasta dimineata, la iesirea din municipiul Barlad, spre Perieni informeazavremeanoua. ro. Primarul Ciupilan se. continuă pe Antena3

Doliu in politica! Un primar PSD a murit intr-un accident de masina

Primarul unei comune din judetul Vrancea si o persoana aflata in aceeasi masina au murit in urma unui accident produs pe o sosea din judetul Braila. Se pare ca masina in care se afla primarul s-a lovit.

GRAV accident rutier! Primarul de Husi a fost implicat in eveniment

Primarul municipiului Husi a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier, in apropiere de Barlad. Masina in care se afla edilul, a fost tamponata frontal de un alt autoturism. Acesta se.

Un angajat al INP, implicat intr-un accident rutier in satul Peresecina

Un angajat al INP de 28 de ani a fost implicat intr-un accident rutier joi, 13 decembrie, in satul Peresecina. Fiind la volanul unei masini de model Toyota Corola, din cauza conditiilor meteo nefavorabile a derapat de pe carosabil si s-a ciocnit intr-un automobil demodel Renault Megane.

Accident rutier cu victime incarcerate. Doua autoturisme au fost implicate

Doua autoturisme au fost implicate sambata, 15 decembrie, intr-un accident rutier. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane.

VIDEO Accident rutier mortal pe DN 7. Soferul unui autotren care transporta carne a pierdut controlul masinii

Un accident rutier mortal a avut loc, vineri dimineata, pe Drumul National 7. Soferul unui autotren a pierdut controlul directiei.

GRAV accident rutier in Bihor. Un microbuz de transport persoane si o masina s-au ciocnit. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc pe DN 76, intre localitatile Tasad si Dragesti, judetul Bihor, dupa ce soferul unui autoturism a efectuat o depasire neregulamentara, a patruns pe contrasens, si s-a ciocnit.

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, in apropiere de municipiul Petrosani.

Tanar in stare grava in urma unui accident rutier

Un tanar in varsta de 24 ani s-a accidentat grav pe o strada din municipiul Caracal, in noaptea de miercuri spre joi, 12/13 decembrie 2018.

GRAV accident rutier in Bucuresti! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 54 de ani, a pierdut controlul volanului, miercuri dimineata, in jurul orei 5:00, pe Soseaua Chitilei spre Bulevardul Ion Mihalache din Capitala, a lovit refugiul statiei STB Crinului s.

Primar PSD, condamnat in prima instanta pentru delapidare

Primarul comunei Perieti, Robert Valceleanu, de la PSD, a fost condamnat vineri, de Judecatoria Slatina, in prima instanta, la o pedeapsa de doi ani si 10 luni de inchisoare cu suspendare in dosarul in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )