Libnet.ro
UNICEF

19:30

Greta Thunberg indeamna la vot pentru Joe Biden

Hotnews Hotnews,
 Greta Thunberg indeamna la vot pentru Joe Biden

Activista ecologista suedeza Greta Thunberg a cerut sambata votul in favoarea candidatului democrat la presedintia SUA, Joe Biden, desi a estimat ca promisiunile acestuia fata de rezolvarea crizei climatice nu sunt suficient de ambitioase, potrivit agentiei EFE, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Cine este sotul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Deja toata lumea o cunoaste pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru functia de Vicepresedinte al Statelor Unite. Dar iata cine este sotul acesteia! .

Alegeri SUA 2020 Echipa de campanie a lui Joe Biden vinde...pliciuri de muste

Candidatul Partidului Democrat pentru presedintia Statelor Unite, Joe Biden, vinde pliciuri de muste in cursa contra presedintelui american Donald Trump, relateaza Business Insider.

Joe Biden face pasul inapoi. Cere anularea dezbaterii cu Donald Trump, din cauza COVID-19

Donald Trump si Joe Biden, cei doi candidati pentru fotoliul de la Casa Alba,urmeaza sa aiba cea de-a doua confruntare. Dezbaterea televizata ar urma sa se anuleze la cererea democratului. A doua.

SUA: De teama ca Joe Biden va majora taxele pe mosteniri daca va deveni presedinte, americanii bogati se grabesc sa-si revizuiasca planurile de administrare a averilor pana la finalul anului

Perspectiva in care democratul Joe Biden ar putea castiga alegerile prezidentiale din SUAi-a facut pe multi americani bogati sa isi schimbe, pana la sfarsitul acestui an, planurile cu privire la.

Cea de-a doua confruntare electorala dintre Donald Trump si Joe Biden a fost anulata. Presedintele american refuza sa accepte varianta online (VIDEO)

A doua dezbatere electorala dintreDonald Trump si Joe Biden a fost anulata. intalnirea trebuia sa aiba loc joi, 15 octombrie,insa actualul presedinte american a refuzat sa participe, in.

Ofensiva dura marca Donald Trump. Joe Biden, un tacanit cu IQ mic

Donald Trump, presedintele american in exercitiu, a reactionat pe Twitter, la scurt timp dupa ce Joe Biden a declarat ca nu vrea sa participe la dezbatere cu candidatul republican, daca acesta inca prezinta se.

Donald Trump refuza participarea la dezbaterea online cu Joe Biden: Nu-mi voi pierde timpul cu asta

A doua dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA, stabilite pentru data de 3 noiembrie, se vor organiza online, pe 15 octombrie, informeaza CNN. Decizia vine dupa ce Donald Trump a fost depistat pozitiv.

Alegeri SUA 2020. Romanii ar trebui sa tina cu Joe Biden sau cu Donald Trump?

Ce au insemnat pentru Romania cei patru ani cu Donald Trump la Casa Alba si la ce ar trebui sa ne asteptam de la alegerile din SUA din 3 noiembrie 2020, plus alte intrebari, intr-un interviu cu Antonia Colibasanu, analist geopolitic la Geopolitical Futures si lector universitar doctor la SNSPA.

NYT: Echipele lui Donald Trump si Joe Biden negociaza organizarea unei dezbateri in format clasic

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, ar putea accepta organizarea altei dezbateri electorale cu prezenta fizica, in contextul in care presedintele Donald Trump a anuntat ca nu accepta o dezbatere prin videoconferinta, informeaza ziarul The New York Times.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )