Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa face tot mai multe victime. A fost inregistrat al doilea deces in acest sezon

Adevărul Adevărul,
Gripa face tot mai multe victime. A fost inregistrat al doilea deces in acest sezon

Gripa a produs al doilea deces din acest sezon. Victima e un barbat de 32 de ani din Arad, care s-a stins din viata la Spitalul Judetean Timisoara. continuă pe Adevărul

SUA, LOS ANGELES: Schimb de focuri si mai multe victime

Un schimb de focuri s-a incheiat cu mai multe victime intr-o sala de bowling din apropiere de Los Angeles, a anuntat politia din California, citata de AFP.

Un atentat terorist zguduie lumea in aceasta seara! Mai multe victime

Cel putin cinci persoane, majoritatea civili, au fost ucise in Siria intr-un atentat sinucigas vizand sediul unei militii kurde la Raqa, a anuntat luni un ONG, atac revendicat de gruparea Stat Islamic SI),.

Romania: tara in care tot mai multe adolescente devin mame.Cate nasteri s-au inregistrat in cazul fetelor mai mici de 19 ani

Aproape 19. 000 fete cu varsta sub 19 ani au devenit mame in Romania in 2017. Asa arata cele mai recente statistici furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax.

Romanii au luat cu asalt ghiseele. Cozi interminabile, la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase

Cozi s-au format la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase din tara. La Galati, multi oameni s-au asezat la coada noaptea, in timp ce la Suceava primul care si-a platit obligatiile fiscale a fost pr.

PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

Soselele din centrul tarii au fost acoperite de ninsoare, astfel ca soferii de mai multe drumuri nationale din Brasov, Sibiu si Craiova au fost nevoiti sa conduca cu prudenta, relateaza.

Atac armat la o sala de bowling din SUA. Trei persoane au murit si mai multe sunt ranite

Mai multe persoane au fost impuscate sambata, in timp ce se jucau la o sala de bowling din apropiere de Los Angeles. Politia din orasul Torrace, aflat in apropiere de Los Angeles, a transmis ca sunt.

Schimbul de spioni incercat de Rusia pare o ipoteza tot mai probabila! Marea Britanie, declaratii transante: Indivizii n-ar trebui folositi drept pioni in confruntari diplomatice

Marea Britanie i-a atras atentia Rusiei, vineri, ca indivizii n-ar trebui folositi drept pioni in confruntari diplomatice, dupa ce un fost militar american, care detine si pasaport britanic, a fost retinut in.

Ape tot mai tulburi in relatia SUA-China

Lou Yuan, amiral in fortele navale chineze: Vom vedea cat de tematoare este America cand le vom scufunda doua portavioane * Patrick Shanahan, noul secretar al Apararii SUA: Sa ramanem concentrati pe &171;China, China, China &187; Relatia bilaterala dintre Statele Unite ale Americii continua sa se tensioneze, in contextul in care SUA au inlocuit angajementul strategic dintre cei doi parteneri cu competitia strategica, este de parere Kevin Rudd, fost prim-ministru al Australiei si presedinte al Asia Society Policy Institute.

Si-a omorat sotia cu mai multe lovituri de cutit. Ce risca daca va fi gasit vinovat

Procurorii au avut nevoie de mai putin de o luna pentru a finaliza cercetarile si a-l trimite in judecata pe agresor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )